Dtm İhracat Genel Müdürü Şenel: - Son Dakika
Yerel

Dtm İhracat Genel Müdürü Şenel:

DTM İhracat Genel Müdürü İbrahim Şenel, 'Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Teknik ve Endüstrisi Meslek Lisesinde Başarının Yakalanabilmesi İçin Her Şey Düşünülmüş' Dedi

16.12.2010 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) İhracat Genel Müdürü İbrahim Şenel, 'Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Teknik ve Endüstrisi Meslek Lisesinde başarının yakalanabilmesi için her şey düşünülmüş' dedi. Şenel, İhracat Genel Müdür Yardımcısı Volkan Ağar ile birlikte, alanında Türkiye'de ilk ve tek olan OİB Teknik ve Endüstrisi Meslek Lisesini ziyaret etti.

OİB Başkanı Orhan Sabuncu, burada yaptığı konuşmada, OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin, başta Bursa olmak üzere tüm Türkiye'de otomotiv sektörünün talep ettiği nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Sabuncu, 25 farklı ilden gelen yatılı öğrencilerle birlikte, toplam 180 öğrenciyle eğitim-öğretim hayatına başlayan lisenin, her yönüyle örnek bir proje olduğunu belirterek, 'Otomotiv sektörünün geleceği emin ellerde' dedi.

DTM İhracat Genel Müdürü İbrahim Şenel de eğitim yıllarında kendisinin de uzun seneler yatılı okullarda kaldığını hatırlattı. Şenel, şunları kaydetti:

'Burada öğrencilerimize sunulan imkanlar gerçekten çok önemli. OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde başarının yakalanabilmesi için her şey düşünülmüş. Başta eğitim camiası ve otomotiv sektörü olmak üzere Türkiye'ye her yönüyle örnek olacak OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden yetişecek gençlerin, sektörü çok daha üst seviyelere çıkaracağına inanıyoruz.'

DTM İhracat Genel Müdürü Şenel ve Genel Müdür Yardımcısı Ağar, daha sonra, UİB Koordinatör Başkanı ve Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, OİB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu, Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çalı ve UİB Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar ile bir araya gelerek genel ekonomik konuları değerlendirdi.

(HLK-MUR-MHD) - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dtm İhracat Genel Müdürü Şenel: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement