DTP Yeni Parti Binasını Bağımsız Adaylarıyla Açtı - Son Dakika
Politika

DTP Yeni Parti Binasını Bağımsız Adaylarıyla Açtı

DTP Yeni Parti Binasını Bağımsız Adaylarıyla Açtı

Demokratik Toplum Partisi (DTP), Diyarbakır'da Yeni İl Binasının Açılışını Bağımsız Adaylarıyla Birlikte Gerçekleştirdi.

06.06.2007 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Toplum Partisi (DTP), Diyarbakır'da yeni il binasının açılışını bağımsız adaylarıyla birlikte gerçekleştirdi.

DTP, parti çalışmalarını yürüteceği yeni binasını görkemli bir törenle açtı. Turgut Özal Bulvarı üzerindeki parti binasının açılışına DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır bağımsız milletvekili adayları Aysel Tuğuk, Akın Birdal, Selahattin Demirtaş, Selim Sadak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, DTP İl Başkanı Hilmi Aydoğdu, belediye üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konserle başlayan açılış, renkli görüntülere sahne oldu. DTP il Başkanı Hilmi Aydoğdu, Diyarbakır'ın bugün

değişimin ve iktidara giden yolun işaretini verdiğini belirterek, "Binanın açılışı, bizim için tarihi bir değerde önemlidir. Önemli olan binada hizmeti en iyi yönetecek kadroları oluşturmaktır. Diyarbakır'a en iyi hizmeti verecek olan kadroları oluşturma sözünü veriyorum. Mekanlar ne kadar güzel olursa olsun içindekilerle şekillenir. Bu açılış, seçim startının verildiği bir açılış haline geldi. Yani süreç tarihi bir süreçtir" dedi.

(SK-AŞ-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DTP Yeni Parti Binasını Bağımsız Adaylarıyla Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement