DTSO Projelerini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

DTSO Projelerini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor

DTSO Projelerini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (DTSO) Bismil ilçesinde temsilcilik açtı.

22.12.2013 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO), geçen hafta açılışını gerçekleştirdiği Ergani
Temsilciliğinin ardından Bismil Temsilciliğinin açılışını da gerçekleştirdi.

DTSO Bismil Temsilciliği, Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu, Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, DTSO Başkan yardımcıları Şilan Elmas ve Metin Aslan, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, DTSO Bismil Temsilcisi Erdal Avşar, Diyarbakır Gıda Toptancıları Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Salmiş, OSGİAD Başkanı Hüsnü Pervane ile DTSO Yöentim kurulu ve meclis üyeleri ile Bismil'de faaliyetlerini sürdüren çok sayıda oda üyesinin katılımıyla gerçekleşti.

Konukları ağırlayan DTSO Bismil Temsilcisi Erdal Avşar, 'İnşallah en yakın zamanda Bismil Ticaret ve Sanayi Odasına kavuşur' diyerek temennilerini dile getirdi.

SAYAR: DİYARBAKIR'IMIZIN EKONOMİK ANLAMDA GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAYI ÖDEV EDİNDİK.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, açılışta yaptığı konuşmada, söz verdikleri çalışmaları birer birer hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, 'Üyelerimiz için belge işlerinde uğradıkları zaman kaybı ve maliyetin önünü almak öncelikli hedefimiz olduğu için bu temsilcilikleri açıyoruz. Ergani'nin ardından bugün Bismil Temsilciliğimizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Haftaya da Silvan Temsilciliğimizi açacağız. Umuyoruz ki kısa zaman içerisinde bu ilçelerimiz kendi odalarını açabilecek duruma gelirler. Buna en yakın olan hem üye sayısı hem de gelişme potansiyeli açısından Bismil'dir' dedi.

Üyelerine yaptıkları hizmeti kendileri için değerli gördüklerini söyleyen Sayar, 'Taahhütlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Aldığımız görevi hakkıyla yerine getirerek Diyarbakır'ımızın ekonomik anlamda gelişimine katkıda bulunmayı ödev edindik. Şimdi sırasıyla projelerimizi hayata geçiriyoruz' dedi.

Ek OSB için yapılan çalışmaların sonuna gelindiğini, artık yatırımcılara Ek OSB'de yer tahsisine başlandığını hatırlatan Sayar, 'Ticari faaliyetlerimizi güçlendirecek olan Lojistik Merkezi Projesi başta olmak üzere, Tekstil Kent gibi önemli projelerin tamamlanması için ağırlığımızı koyuyoruz. Ayrıca kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla Meslek Lisesi kuruyoruz. Bunların yanı sıra, 130 yıllık odamıza yaraşır bir hizmet binasına sahip olmak üzere de çalışmalarımızı hızlandırmış bulunuyoruz' şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu ise, emeği geçen her kesi kutlayarak, 'Şimdi sanırım 700 üyemiz var, bu bini bulduğunda Bismil kendi odasını kurabilecek. Bu anlamda potansiyelimiz de var' dedi. Yapılan konuşmaların ardından, topluca kurdele kesimi yapılarak temsilcilik binası hizmete açıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DTSO Projelerini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement