"Dü Medya Ödülleri" - Son Dakika
Yerel

"Dü Medya Ödülleri"

Düzce Üniversitesi (DÜ) Girişimcilik Topluluğu'nca internet üzerinden yapılan oylamanın ardından medya ödülleri, Akçakoca ilçesinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

07.03.2013 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi (DÜ) Girişimcilik Topluluğu'nca internet üzerinden yapılan oylamanın ardından medya ödülleri, Akçakoca ilçesinde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

İlçedeki bir otelde düzenlenen törende konuşan DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, öğrencilerin girişimiyle hazırlanan programın çok anlamlı ve güzel olduğunu söyledi.

DÜ'nün değer katan bir üniversite olduğunu vurgulayan Şerifoğlu, "Yıldan yıla çok önemli atılımlarda bulunduk. Bize çalışmalarımızda destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz ise öğrencilerin hazırladığı programı önemsediklerini ifade ederek, geleceğin sahibi gençlere her zaman destek olduklarını anlattı.

Eski manken Şenol İpek'in sunuculuğunu yaptığı etkinlikte sanatçı Sümer Ezgü, Gökhan Türkmen, Aynur Aydın ve Gökhan Tepe, programa şarkılarıyla renk kattı.

-Ödüller sahiplerine verildi-

İnternetten yapılan oylama sonucunda en iyi kadın oyuncu ödülü Arzu Çiğdem Batur'a, en iyi erkek oyuncu ödülü Cem Kılıç'a, en iyi çıkış yapan sanatçı ödülü Aynur Aydın'a, en iyi albüm ödülü İskender Paydaş'a, en iyi şarkı ödülü Gökhan Türkmen'e, en iyi müzik grubu ödülü Grup 84'e, en iyi Türk Halk Müziği sanatçısı ödülü Sümer Ezgü'ye, en iyi komedyen ödülü İsmail Baki Tuncer'e, en iyi modacı ödülü Hakan Akkaya'ya, en iyi yönetmen ödülü Caner Erzincan'a, en iyi film yapımcısı ve yönetmeni ödülü Faruk Aksoy'a, en iyi erkek sanatçı ödülü Gökhan Tepe'ye, en iyi sosyal medya kullanıcısı ödülü Ceyhun Yılmaz'a, en iyi dizi ödülü Suskunlar'a, en iyi talk şov ödülü Beyazıt Öztürk'e, en iyi ana haber bülteni sunucusu ödülü ise Fatih Portakal'a verildi.

Törende sinema sanatçıları Halit Akçatepe, Yılmaz Köksal ve Eşref Kolçak'a da onur ödülü takdim edildi.

Muhabir: Soner Şen - Onur Orhan/ Ömer Ürer

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement