Dualar Eşliğinde Seçim Bürosu Açılışı - Son Dakika
Yerel

Dualar Eşliğinde Seçim Bürosu Açılışı

Dualar Eşliğinde Seçim Bürosu Açılışı

AK Parti Afşin ilçe seçim bürosu Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Yıldırım Ramazanoğlu’nun katıldığı törende dualarla açıldı.

16.02.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afşin ilçe seçim bürosu Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Yıldırım Ramazanoğlu'nun katıldığı törende dualarla açıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak iktidarları döneminde Afşin'e yapılan yatırımları anlattı. Kimsenin zorla partiye getirilmediğini belirten Kaynak AK Parti'nin gönüllülerin partisi olduğunu söyledi.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ise partisinden 30 Mart seçimlerinde aday gösterilen Fatih Mehmet Güven'e borçsuz, sorunsuz bir belediye bıraktığını belirtti. 5 yıllık başkanlığını değerlendiren Fazlı Aydoğan özellikle Eshab-ı Kehf'in tanıtımı noktasında belediye olarak çok çalıştıklarını ifade etti. Vatandaşlardan helallik isteyen Aydoğan, yerine aday gösterilen Fatih Güven'le Afşin Belediyesinin emin ellerde olacağını vurguladı.

Başkan Adayı Güven ise açılışa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afşin'e hizmet için yola çıktığını kaydetti. Güven, şöyle konuştu:

"Afşin'in yiğit insanları burada gördüğüm kalabalık beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Allah razı olsun hepinizden. Becerikli ve dürüst yönetim bizim işimiz. Artık bu işin sonuna geldik. Siz hazırsanız bende hazırım. Bildiğiniz gibi 30 Mart milli iradeye sahip çıkma davası, demokrasiye sahip çıkma davası. Aziz hemşerilerim birileri konuşacak biz hizmet yapacağız ve Afşin'i 2023'e hazırlayacağız. Ben 30 Mart yerel seçimlerini tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Vatandaşların alkışları ve sevgi gösterileri eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç da 30 Mart'ın hem Kahramanmaraş hem de Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 30 Mart'ta zafere olan inançlarının tam olduğunu ifade eden Erkoç, şöyle konuştu:

"Eski Türkiye'ye dönmek isteyenler var. Güçlü Türkiye'yi hazmedemeyenler var. Büyük Türkiye'yi, lider Türkiye'yi kabullenmeyenler var. Hatırlayın kendi parası kendi ülkesinde geçmeyen, kardeşin kardeşe dövizle borç verdiği bir ülke vardı. Vatandaşlardan toplanan vergilerin yüzde 85'i faize gidiyordu. IMF kapılarında dilenen bir Türkiye vardı. Bu toplum gerekeni yaptı ve Ak Partiyi iktidar yaptı. Ak kadrolar vatandaşın verdiği vekaleti namus bildi. Türkiye'yi dev projelerle buluşturdu, Kahramanmaraş'ımızı dev projelerle buluşturdu. Artık güçlü Türkiye var. Artık helikopter yapan, tank yapan güçlü Türkiye var. İnşallah biz de yeni dönemde Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Adaşım olan Afşin belediye başkanımızla birlikte birçok projeye imza atacağız."

Törende konuşan Milletvekili Nevzat Pakdil ise, "Arkamızda milletimizin gücü var. Diklenmedik ama dik durduk. Geçmişte bu millet hep kendisini sevenleri iktidara getirdi. Rahmetli Menderes'i, Özal'ı getirdi. O kıymetli insan Adnan Menderes'i idam ettiler. Milletim bunları unutmadı. Bugün kurulmak istenen kumpaslar, yapılan hilelerin hepsi boşa çıkacaktır. Herkesin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır. İnşallah bu bayrağı en yukarılara çekeceğiz" diye konuştu.

Afşinlilerin büyük katılım gösterdiği ve mitinge dönüşen seçim bürosu, yapılan dualar eşliğinde açıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dualar Eşliğinde Seçim Bürosu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement