Dualar Minik Sergen İçin (2) - Son Dakika
Güncel

Dualar Minik Sergen İçin (2)

Dualar Minik Sergen İçin (2)

Servis ŞOFÖRÜ ÜZGÜN Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, okul bahçesinde manevra yapan servis minibüsünün altında kalarak ağır yaralanan 8 yaşındaki Sergen Eşgol'ün tedavisi sürüyor.

24.03.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Servis ŞOFÖRÜ ÜZGÜN

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, okul bahçesinde manevra yapan servis minibüsünün altında kalarak ağır yaralanan 8 yaşındaki Sergen Eşgol'ün tedavisi sürüyor.

Savcılık tarafından serbest bırakılan servis minibüsünün şoförü Muharrem Acar ise "Ben her günkü gibi okul çıkışı çocukları almak için okula geldim. Okul bahçesine dikkatli bir şekilde girdim. Önümde çocuk varmı diye de kontrol ediyordum. Sergen, aracın yanından koşarken düşmüş, minibüsün altına girmiş. Fark etmedim. Arkadaşlar bağırınca durdum. Ama iş işten geçmişti. Çok üzüldüm. Ben bu işi 2005 yılından beri yapıyorum. Çok da dikkat ederdim ama bu olayı yaşadık. Gece Muğla'da hastanedeydim. Gündüz de babasıyla telefonla görüştüm. 'İyi' dedi. İnşallah sağlığına kavuşur" diye konuştu.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz, "Şu an bizim önceliğimiz Sergen'in sağlığına kavuşması. Valilik konu hakkında yakından ilgileniyor. Ben de işin takipçisi olacağım. Hatası olanlar cezalandırılacaktır. Sergen'in ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrumuza acil şifalar diliyorum" dedi. - Nde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dualar Minik Sergen İçin (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement