Düğün Dernek Ekibi İzmir'i Kahkahalara Boğdu - Son Dakika
Güncel

Düğün Dernek Ekibi İzmir'i Kahkahalara Boğdu

Düğün Dernek Ekibi İzmir\'i Kahkahalara Boğdu

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı, Selçuk Özdemir'in yazıp yönettiği yılın düğünü 'Düğün Dernek'in İzmir Galası 4 Aralık Çarşamba günü Balçova Kipa Extra Avm Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti.

05.12.2013 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile beraber Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Zerrin Sümer, Erol Aksoy, Kemal İnci, Reyhan İldan, Jelena Bolic, Lelde Dreimane, Toms Lietajnieks, Rihard Lepels, Juris Strenga, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Cemil Şahin, Açelya Samyeli Danoğlu gibi isimleri bir araya getiren BKM yapımı film İzmirlilerden tam not aldı.

İstanbul galasının ardından yola çıkan ekibi İzmirliler yoğun ilgiyle karşıladı. Ekibi görmek için Balçova Kipa Extra Avm'ye gelen seyirciler uzun süre oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Gösterim öncesinde filmin senaristi Selçuk Aydemir ve başrol oyuncularından Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever, Erol Aksoy ve Barış Yıldız izleyicilerle sohbet etti. BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Başkanı Erhan Gölbey de yaptığı konuşmada birbirinden değerli sanatçıları İzmir'de ağırlamaktan ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çok heyecanlı olduklarını dile getiren oyuncular sohbetin ardından basının sorularını yanıtladı. Son olarak İzmir Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Küçükkurt'ta film ekibine teşekkür belgesi takdim etti.

Filmi kahkahalar eşliğinde seyreden izleyiciler gösterim sonunda Düğün Dernek ekibini dakikalarca ayakta alkışladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düğün Dernek Ekibi İzmir'i Kahkahalara Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement