Düğün Dönüşü Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düğün Dönüşü Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Samsun'dan düğünden dönen içinde beş kişinin bulunduğu otomobil, su kanalına uçtu.

10.03.2014 12:22  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde Samsun'dan düğünden dönen içinde beş kişinin bulunduğu otomobil, su kanalına uçtu. Saadet Parti'li Belediye Meclisi Üyesi Adayı Hüseyin Deniz'in kullandığı otomobilde bulunan 27 yaşındaki Kurtçe Kılıç olay yerinde hayatını kaybederken ikisi ağır dört kişi ise yaralandı. Samsun'un Havza ilçesindeki akrabalarının düğün töreninden dönen, Bursa'nın Gürsu ilçesi Saadet Partisi Belediye Meclisi Üyesi Adayı Hüseyin Deniz (27) idaresindeki 16 ASV 18 otomobil, İnegöl ilçesi Mezitler Bölgesi Tünel mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında bulunan su kanalına düştü. Saat 00: 30'da meydana gelen kazada hurda yığınına dönen araçta bulunan 27 yaşındaki Kurtçe Kılıç araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araç içinden çıkarılan yaralılar sürücü Hüseyin Deniz (27), annesi Emine Deniz (62), kardeşi 21 yaşındaki Şaban Deniz ve 24 yaşındaki Eyüp Dilek yaralandılar. Olay yerinde sevk edilen 112 Acil Servis ambulanslarıyla İlçe Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılar tedavi altına alındı. Araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden Kurtçe Kılıç'ın cesedi ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Dönüşü Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı
    10:43 Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı

    Türkiye'nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkanı sunacak. Sivas'ın yollarına, İstanbul'a seyahat süresi otobüsle yaklaşık on dört saat sürerken 4 Mayıs'ta başlayacak olan aktarmasız Sivas-İstanbul seferi ile bu seyahat süresi yaklaşık yedi saate kadar düşecek.


Advertisement