Düğün Dönüşü Kazada Ölen 3 Kişi, Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Düğün Dönüşü Kazada Ölen 3 Kişi, Son Yolculuklarına Uğurlandı

Düğün Dönüşü Kazada Ölen 3 Kişi, Son Yolculuklarına Uğurlandı

AYDIN'ın Efeler İlçesi'nde kavşakta başka bir otomobilin çarpması sonucu hurdaya dönen otomobilde yaşamlarını yitiren Rasim Yıldız, eşi Hatice Yıldız ve ablası Şengül Evyak'ın cenazeleri, İncirliova İlçesi'nde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

21.08.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Efeler İlçesi'nde kavşakta başka bir otomobilin çarpması sonucu hurdaya dönen otomobilde yaşamlarını yitiren Rasim Yıldız, eşi Hatice Yıldız ve ablası Şengül Evyak'ın cenazeleri, İncirliova İlçesi'nde gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Anne, baba ve halasının cenazesine son anda askerden izinli gelerek yetişen Saffet Yıldız'ın tabutlara sarılarak ağlaması yürekleri dağladı.

Aydın'dan Muğla yönüne giden İsmail Ünlü'nün kullandığı 26 E 4146 plakalı otomobil, dün saat 23.30 sıralarında Anemon Otel yakınındaki kavşağa kontrolsüz şekilde girdiği ileri sürülen 57 yaşındaki Rasim Yıldız yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobille çarptı. Anemon Otel'deki bir yakınlarının düğününden İncirliova İlçesi Osmanbükü Mahallesi'ndeki evlerine gitmek için yola çıktığı öğrenilen otomobil sürücüsü Rasim Yıldız, eşi 49 yaşındaki Hatice Yıldız ve ablası 58 yaşındaki Şengül Evyak olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Diğer aracın sürücüsü İsmail Ünlü ile yanındaki Gülser Ünlü, Taner Ünlü ve Malik Ünlü ise yaralandı.

Kazada yaşamlarını yitiren İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde şoför olarak çalıştığı ve emekliliğini az bir süre kaldığı öğrenilen Rasim Yıldız, eşi Hatice Yıldız ve ablası Şengül Evyak'ın cenazeleri, bugün öğlen Aydın Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındıktan sonra, son kez evlerinin önünden geçililip, helallik alındı.

Cenazeler Yıldız çiftinin evinin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Vatani görevini yaptığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda uzin alarak cenazeye gelen Saffet Yıldız babası, annesi ve halasının tabutlarına ve ağabeyi Veli Yıldız'a sarılıp, ağladı. Yıldız, kardeşler yürekleri dağladı. Daha sonra cenazeler Osmanbükü Camisi'ne götürüldü. Burada öğlen kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan cenazeler mahalle mezarlığına götürülüp, yanyana toprağa verildi. Cenazeye MHP'li İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Dönüşü Kazada Ölen 3 Kişi, Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement