Düğün evini kana bulayan tavuk alma cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Düğün evini kana bulayan tavuk alma cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'da düğün öncesi tavuk alma eğlencesinden sonra çıkan kavgada, karnından bıçaklanarak ağır yaralanan 1 çocuk babası hayatını kaybetti. Kavga anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

18.08.2019 15:21  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da tavuk alma eğlencesinden sonra çıkan kavgada karnından bıçaklanarak ağır yaralanan 1 çocuk babası Aytaç Balı (29) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavga anının güvenlik kamerası ve şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Işıktepe Mahallesi Manavgat Sokak'ta meydana gelen tavuk alma eğlencesinde damadın arkadaşları ve mahalleli arasında iddiaya göre gürültü yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sopalı palalı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında mahalleli damadın arkadaşlarına sopa ve sallama diye tabir edilen kesici aletlerle saldırırken, karşı taraf ise alkol şişeleri ile karşılık verdi. Olayda 70 yaşındaki Maksut S. başına isabet eden bira şişesi ile yaralandı. Kavga büyüyünce yaralanan Maksut S.'nin oğlu Mustafa S., damadın arkadaşlarına elindeki kesici aletle saldırmaya başladı. Mustafa S.'nin elindeki kesici alet damadın arkadaşı olan Aytaç Balı'yı karın boşluğundan yaraladı.

KURTARILAMADI

Balı'nın yaralandığını gören arkadaşları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler tarafları ayırırken sağlık ekipleri ise yaralıya müdahale etti. Olay yerinde kalbi duran Balı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak güvenlik kamerası kayıtlarına baktı. Kamera kayıtlarında olay yerinde mağdur olduklarını iddia eden Mustafa S.'nin elindeki kesici aletle Balı'ya saldırdığı ortaya çıktı. Mustafa S., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından tedavi için kaldırıldığı hastanede gözaltına alınarak ilk işlemleri için emniyete götürüldü.

"ELİMDE BIÇAK VARDI, İSABET ETTİ Mİ BİLMİYORUM"

Şüphelinin ifadesinde 'Elimde bıçak vardı, sağa sola doğru savurdum ama ona isabet etti mi bilmiyorum' dediği öğrenildi.

Düğün evini kana bulayan tavuk alma cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Son Dakika Güncel Düğün evini kana bulayan tavuk alma cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • AliŞim: Şehirlerde sokak düğünleri yasaklanmalıdır. 95 1 Yanıtla
  • angaralı: nikah salonları dışında bütün bütün düğün salonları eğlenceler vb.. kaldırılsın 85 0 Yanıtla
    İstanbullu: O kadar takımız var hayatta olmaz o iş 1 0
  • Fizan: Eğlenceni dozunu kaçırmak hakkinız değildir. Düğün yapiyor olabilirsiniz ama siz bağırıp çağırıp,kornalara basıp havai fişek patlattığınız gecenin bi yarısı bir başkasının hastalık, taziye , bebek uyutma vaktine denk gelebilir. Buna hakkinız yok.Bu ülkede insanlar çok bencil. Saygı kavramindan zerre kadar haberleri yok. 68 4 Yanıtla
    Nalan: Ne saçmalıyorsun sen senin bencil diye adlandırdığın gecede 29 yaşında 11 aylık bebeği olan baba öldü olaya bakış açın bu mu gerçekten yazık çok yazık. O ölen kişi benim arkadaşımdı senin arkadaşında olabilirdi o zamanda bakış açın böyle mi olucaktı. Biz insanlığımızı nerde kaybettik? 0 5
  • Kaleli71: 1 tavuk 1 insan bedeli Biz neden avrupa birliğine giremiyoruz.. yazık çok yazık tavuk öldürür gibi insan öldürüyoruz.. 67 2 Yanıtla
    Kenan: Gardas Allahini seven bizi avrupaya almasın,ne isimiz var bizde diyalog yoktur kanun düzen yoktur,biz ortadoğuluyuz,isviçre nireeee biz nire 0 0
  • Esra : Toplum cok azdı bunun sonu büyük bi felaket 57 2 Yanıtla
    Oğuz : Malesef öyle öyle bir felaket gelecek ki 100 yıl geçse anca düzelir ülke Allah sonumuzu hayr eylesin 35 1
  • Horoz : Tavuk eğlencesi ne loo 55 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement