Düğün konvoyunda terör estiren magandalar yakalandı - Son Dakika
Güncel

Düğün konvoyunda terör estiren magandalar yakalandı

Düğün konvoyunda terör estiren magandalar yakalandı

5 Karayolu Sefaköy mevkisindeki düğün konvoyunda lüks otomobillerle yol keserek meşalelerle ortalığı dumana boğan, tabancalarla ateş açarak terör estiren 8 maganda, sivil trafik polisi tarafından yakalandı.

19.09.2019 16:56  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-5 Karayolu Sefaköy mevkisindeki düğün konvoyunda lüks otomobillerle yol keserek meşalelerle ortalığı dumana boğan, tabancalarla ateş açarak terör estiren 8 maganda, sivil trafik polisi tarafından yakalandı. 2 yıla kadar hapisle yargılanacak olan magandalara idari para cezası kesildi.

İstanbul'da geçtiğimiz Pazar günü saat 15.30 sıralarında bir grup lüks otomobilli maganda, Sefaköy'de gelin aldıktan sonra E-5 Karayoluna bağlanmış, dörtlü sinyalleri yakarak konvoy halinde ilerlemişti. Bir süre sonra konvoydaki bir grup maganda, yolu trafiği kesip meşaleler yakarak ortalığı dumana boğmuş, abartı egzoz ve sirenlerle gürültü çıkartmıştı. Magandalar bununla da yetinmeyip karayolunda ve alt geçitlerde tabancalarla havaya ateş açarak terör estirmişti.

Magandalara ceza yağdı

Şoke eden görüntülerin medyaya yansımasının ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliği görevlileri, çok sayıda görüntüyü incelemeye aldı. Saatler süren çalışmaların ardından sivil trafik polisi, olaya karışan konvoydaki magandaları tespit etti. Sürücülerin yerlerini de belirleyen polis, 8 magandayı tek tek yakalayarak gözaltına aldı. Şubeye götürülen magandalara burada, çeşitli suçlardan 324 TL para cezası kesildi.

Şubede işlemleri tamamlanan magandalar, adli işlem yapılmak üzere Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğün konvoyunda terör estiren magandalar yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
    17:25 Alanya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçta bulunan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
    17:25 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

    Afyonkarahisar'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda 20 uyuşturucu hap, bir miktar uyuşturucu, 2 hassas terazi ve 9 bin 570 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılardan birine 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan adli işlem uygulanırken, diğer iki zanlı tutuklandı.

  • AK Parti Van'ın Gürpınar ilçesinde miting düzenledi
    17:24 AK Parti Van'ın Gürpınar ilçesinde miting düzenledi

    AK Parti Van Milletvekilleri ve belediye başkan adayları, Gürpınar ilçesinde düzenlenen mitingde partililere hitap etti. AK Parti'nin belediyecilik anlayışını vurgulayan konuşmalarda, Gürpınar'ın geçmişi, yapılan hizmetler ve gelecek projeler üzerinde duruldu. AK Parti yetkilileri, Gürpınar'ın AK Parti belediyeciliği ile daha da ilerleyeceğini vurguladı.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Otobüs Turu Yaparak Vatandaşlara Seslendi
    17:24 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Otobüs Turu Yaparak Vatandaşlara Seslendi

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, otobüsle şehir turu yaparak vatandaşlara seslendi. Kurum, vatandaşlara hitaben konuşma yaparak İstanbul için çalışacaklarını ve 1 Nisan'da İstanbul'un yeniden dirilişinin başlayacağını belirtti.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturmada Turgay Özcan'ın İfadesi Ortaya Çıktı
    17:23 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturmada Turgay Özcan'ın İfadesi Ortaya Çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP Parti Meclisi üyesi Turgay Özcan'ın savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Özcan, şüpheli Serkan Çebi'nin dostu olduğunu ve bağışların bir kısmına makbuz kesildiğini ancak hangi bağış karşılığında, kime ne kadar bağış makbuzu verildiğini bilmediğini belirtti. Ayrıca, kendisinin bağışı parti adına aldığı için bu bağışlara karşılık makbuz verilip verilmemesi gerektiğini bilmediğini öne sürdü.

  • Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi
    17:23 Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi

    Kayseri'de milli sporcu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin hakkında dava açılan otomobil sürücüsü ilk duruşmada tahliye edildi. Sanık, olay günü alkol aldıklarını ve Buket'in aracı kullanamayacağını söylemesi üzerine direksiyona geçtiğini iddia etti. Kazada yaralanan müşteki, R.Ö'den şikayetçi olmadığını belirtti. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    17:21 Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Bitlis'in Hizan ilçesinde Kaymakam Nurhalil Özçelik Başkanlığında düzenlenen 'İlçe Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, seçim süresince güvenlik tedbirlerinin alınacağı belirtildi. Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, İlçe Emniyet Müdürü İlker Çınar ve kurum amirleri katıldı.

  • Reyhanlı'da 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı
    17:21 Reyhanlı'da 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 18 yıl önce bir kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayetin zanlısının İ.Y. olduğunu tespit etti ve zanlı, Kırıkhan ilçesindeki konteynerde yakalandı. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: İstanbul'daki para sayma görüntüleriyle ilgili suç duyurusunda bulunduk
    17:18 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: İstanbul'daki para sayma görüntüleriyle ilgili suç duyurusunda bulunduk

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki para sayma görüntülerine ilişkin suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Özel, ayrıca yerel seçimlerde aday belirleme sürecini ve İstanbul'daki anket sonuçlarını değerlendirdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e adaylıktan çekilme çağrısı yaptı ve sahte pankartlara tepki gösterdi. Ayrıca, Turhan Çömez'in alacağı oy kaybettirmeye yönelik bir oy olduğunu belirtti.

  • Arnavutköy'de 15 aylık oğlunu döverek öldüren baba müebbet hapis cezasına çarptırıldı
    17:18 Arnavutköy'de 15 aylık oğlunu döverek öldüren baba müebbet hapis cezasına çarptırıldı

    Arnavutköy'de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan'ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen baba, 20 yıl sonra hakkında açılan dava sonucunda müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın savunması ve müşteki avukatının talepleri de duruşmada yer aldı.


Advertisement