Düğün Tasarımında ''İstanbul'' Lüks Marka - Son Dakika
Evlilik

Düğün Tasarımında ''İstanbul'' Lüks Marka

Düğün Tasarımında \'\'İstanbul\'\' Lüks Marka

5 Eylül Çarşamba günü Feriye Palace'da basın mensuplarıyla bir araya gelen KM Events'in kurucusu Meltem Bayazıt Tepeler, düğün sektöründeki yeni gelişmeleri ve destinasyon düğünlerinde Türkiye'nin önemini anlattı.

07.09.2018 11:04  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüks etkinlik-lüks düğün tasarımı konusunda öne çıkan KM Events, bir Türk markası olarak uluslararası alanda birçok başarılar elde ediyor. Sektördeki, 24 yıllık deneyimini aktaran KM Events'in kurucusu Meltem Tepeler, destinasyon düğünleri konusunda dünyada öne çıkan önemli bir isim.

Düğün Tasarımında ' '<a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'' Lüks Marka

Meltem Bayazıt Tepeler, düğün konusunda, bir bilene danışmanın işlerinin en önemli noktasını oluşturduğunu belirtirken, iş potansiyellerinin en önemli payını yurtdışındaki müşterilerin oluşturduğunu söylüyor. Tepeler ''İstanbul lüks düğün segmentinde öne çıkan bir marka oldu. Ülkelerin kültürel yapılarına bağlı olarak Antalya ve Bodrum'un da çok tercih edildiğini görüyoruz artık. Düğün konusu, ailelerin büyük bir güç gösterisi. Düğün bir farklılık yarışını içeriyor. Çok önemli ailelerin kim olduğunu bilmeyiz bir aracıyla gelirler, sonradan onların bir prens, ya da çok önemli bir iş insanı olduğunu, kendi ülkelerinde çok önemli bir isim olduklarını öğreniriz''

Düğün Tasarımında ''İstanbul'' Lüks Marka

DÜĞÜN TURİZMİ SOKAKLARA AKAN BİR TURİZMDİR

Teknolojiyi kullanarak işlerini en üst seviyede takip etmeyi başaran KM Events, düzenledikleri tüm etkinliklerin mutfağı olarak İstanbul'daki ofislerini kullanıyor. İstanbul boğaz manzaralı düğün mekanları her zaman çok merak edilir, çok aranır, çok beğenilir. Evlenmeye karar vermiş tüm çiftlerin hayallerini süsleyen ilk seçenektir çoğu zaman. İstanbul düğün mekanları arasından, birbirinden müthiş konumlarıyla bakmaya doyamayacağınız bir manzaraya sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Evlilik Düğün Tasarımında ''İstanbul'' Lüks Marka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement