Düğün yeri savaş alanına döndü! Halaylar sustu, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Düğün yeri savaş alanına döndü! Halaylar sustu, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı

Gaziantep'te gerçekleştirilen bir düğünde iki grup arasındaki kavga, kısa sürede silahlı çatışmaya döndü. Kurşunların hedefi olan 1 kişi yaralandı.

25.09.2021 23:29  Güncelleme: 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bir çiftin en mutlu günü kabusa döndü. İki grup arasında başlayan kavga kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Kurşunların isabet ettiği 1 kişi de ağır yaralandı.

SİLAHLARINI ÇIKARDILAR

Şahinbey ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'nde edinilen bilgilere göre, mahallede yapılan bir düğünde iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Karşı tarafın da karşılık verdiği iddia edildi.

AĞIR YARALANDI

Kurşunun isabet ettiği F.H. ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. F.H'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olaya karıştığı belirlenen bir kişide gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Düğün yeri savaş alanına döndü! Halaylar sustu, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düğün yeri savaş alanına döndü! Halaylar sustu, iki grup arasında silahlı çatışma çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tuğrul Coşar: MEDENIYETTEN BI HABER NE EĞLENMEYİ NE ÜZÜLMEYİ BILMEYEN INSANLAR CEHALET CEHALET BIR TOPLUMUN EN BUYUK DÜŞMANI YOK OLMASINA NEDEN OLAN ŞEY CEHALETTT BAŞKA.HIC BIR ŞEY DEĞİL 21 2 Yanıtla

Advertisement