3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ankara'da geçen yıl 3 kişi, akrabalarının sünnet düğününü basıp 2 kişiyi öldürmüş 2 kişiyi de yaralamıştı. Her birinin 3'er kez müebbet aldığı olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

23.02.2018 13:14  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da geçen yıl yanındaki iki kişiyle akrabalarının düğününü basan gencin 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı olayın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

2 ARKADAŞIYLA BİRLİKTE AKRABASININ SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ BASTI

Geçtiğimiz yıl 28 Ocak'ta Çankaya'daki bir düğün salonunda meydana gelen olayda 23 yaşındaki Oğulcan A., arkadaşı ve akrabası ile uzaktan akrabalarının sünnet düğününü basmıştı.

3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı

2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, 2 KİŞİYİ YARALADI

Oğulcan A., salonun fuaye alanında husumetli olduğu Celal Altınışık (33) ve Soner Yıldız'ı (21) tabancayla vurarak öldürmüş, Erman Altınışık'ı ağır, düğün salonunda fotoğrafçılık yapan Serkan Tamgöç'ü de hafif yaralamıştı.

3 KİŞİ, KAÇARKEN YAKALANDI

Oğulcan A., daha sonra salona birlikte girdiği Altan A. ve kendilerini elinde tabancayla salon girişinde bekleyen Caner A. ile kaçmıştı. Olayın ardından yakalanan 3 şüpheli tutuklanmıştı.

3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheliler hakkında kasten adam öldürmek, kasten adam öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından dava açıldı. Olaya dair düğün salonuna ait güvenlik kamera görüntüleri de dava dosyasına girdi. Görüntüler yaşanan korku ve paniği gözler önüne serdi.

3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı

3'ER KEZ MÜEBBET İSTEDİ

Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve yaklaşık bir yıl süren davanın geçen haftaki celsesinde mütalaasını açıklayan savcı, her 3 sanık için de kasten adam öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs suçlarından 3'er kez müebbet hapis istedi. Mahkeme, savcının mütalaasına karşı sanık avukatlarının savunma hazırlaması için duruşmayı erteledi.

3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 Kişi Düğünü Basıp 2 Kişiyi Öldürmüştü! Katliamın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • adil: devlet delikanlıcılık ayağıyla vandallık yapan çete ve tarzı oluşumlara caydırıcı falaka sistemi getirmeli 1 0 Yanıtla
  • adil: kasten vatandaşa sıkanlar başkaldırı suçu işlemiş sayılsınlar çünkü ölen her kişinin sigorta başta olmak üzere devlete ve topluma maliyeti oluyor 1 0 Yanıtla
  • adil: vandalık çetecilik adi hırsızlık dolandırıcılk çok ağır falakalık tarzı cezalandılsın çünkü bunların tarzı bu karşılığıda sert olmalı biir daha düşünemesin ler 0 0 Yanıtla
  • emekçi hasan: yazıklar olsun kültürünüze,örf ve adetlerinize dünya boşuna BABARLAR demiyor işte alın size aşağılıklar şimdide ağlayın zırvalaya zırvalaya hemde sabahlara kadar bakalım. 0 0 Yanıtla
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amaçlandı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Advertisement