Düğüne Gitti Cenazesi Geldi - Son Dakika
3. Sayfa

Düğüne Gitti Cenazesi Geldi

- Düğüne gitti cenazesi geldi Kahramanmaraş'ta düğün dönüşü meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybettiKAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde düğün dönüşü iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

29.10.2018 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Düğüne gitti cenazesi geldi

Kahramanmaraş'ta düğün dönüşü meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde düğün dönüşü iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerden Fadime Kacur'un cenazesi ailesi ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre, Göksun ilçesindeki akrabalarının düğününe giden ve dönüş yolunda karşı yönden gelen İbrahim Ceylan yönetimindeki 46 BZ 062 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpışan İsa Kacur'un kullandığı 46 NK 651 plakalı otomobilin sürücüsü ile yanındaki Yusuf Kacur ile Fadime Kacur (46), hayatını kaybetti. Gülhan Kacur (21), İbrahim Ceylan ve Bahar Ceylan yaralandı.

Ölenlerden Fadime Kacur'un cenazesi, bugün Serintepe Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

İsa Kacur ve babsı Yusuf Kacur cenazeleri ise Osmanbey Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kazada ağır yaralanan ve Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edilen Gülhan Kacur (21), sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Düğüne Gitti Cenazesi Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Düğüne Gitti Cenazesi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement