Dülükte Lale Devri" Sergisi Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Dülükte Lale Devri" Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Dülükte Lale Devri" Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) işbirliğiyle düzenlenen “Dülük’te Lale Devri’ konulu 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren resimler, Anneler Parkı’nda sergilendi.

15.06.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) işbirliğiyle düzenlenen "Dülük'te Lale Devri' konulu 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren resimler, Anneler Parkı'nda sergilendi. Bir birinden güzel resimlerin yer aldığı sergi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Şehitkamil Belediyesi ve GİFSAD tarafından düzenlenen Dülük'te Lale Devri" konulu 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren eserler, Anneler Parkı'nda sergilenerek, görücüye çıktı. Sergiyi gezen vatandaşlar, dereceye giren resimleri tek tek inceleme fırsatı buldu. Dülük Tabiat Parkı'nı ve laleleri ön plana çıkaran 100'den fazla eserin yer aldığı sergiye ilginin büyük olduğu gözlendi. Sergiyi gezen vatandaşlar, "Böyle bir serginin halka açık olan Anneler Parkı'nda kurulması bizleri mutlu etti. Resimleri çeken arkadaşlar çok güzel kareler yakalamışlar. Bir birinden güzel eserler ortaya çıkmış. Şehitkamil Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan Dülük Tabiat Parkı göleti, şelalesi, manzarasıyla gerçekten muazzam bir park. Laleler ile süslenmesiyle birlikte muhteşem bir görüntünün ortaya çıktığını buradaki resimlerden görebiliyoruz. Emeği geçen arkadaşları yürekten tebrik ediyoruz. Şehitkamil Belediyesi'ne ve GİFSAD Derneği'ne yapmış oldukları bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dülükte Lale Devri' Sergisi Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement