Duman: "Amacımız Futbolu Çirkinleştirmeden Pozitif Oyun Oynamak" - Son Dakika
Spor

Duman: "Amacımız Futbolu Çirkinleştirmeden Pozitif Oyun Oynamak"

Duman: "Amacımız Futbolu Çirkinleştirmeden Pozitif Oyun Oynamak"

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bazı pozisyonlarımız var, onları değerlendirebilseydik sürpriz de yapabilirdik” dedi.

09.01.2016 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bazı pozisyonlarımız var, onları değerlendirebilseydik sürpriz de yapabilirdik" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. hafta maçında Kastamonuspor 1966, deplasmanda güçlü rakibi Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, "3. lig takımı olarak güçlü rakiplerle karşılıyoruz. Akhisar'ın gücünü anlatmaya gerek yok. Bu sene iyi futbol oynayan başarılı bir ekip. Amacımız futbolu çirkinleştirmeden pozitif oyun oynamak. Hiç çekinmeden kendimiz ne amaçlıyorsak o şekilde oynuyoruz. Maçın son 10 dakikası tempomuz düştü. Onun dışında çok pozisyon vermedik. Kısır bir oyun geçti. Bazı pozisyonlarımız var, onları değerlendirebilseydik sürpriz de yapabilirdik. Kastamonuspor'a yakışan ezilmeden pozitif futbol oynamamız bizi memnun etti" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Duman: 'Amacımız Futbolu Çirkinleştirmeden Pozitif Oyun Oynamak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement