Bursa'da Duman Avcıları Ödüllerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Duman Avcıları Ödüllerine Kavuştu

Bursa\'da Duman Avcıları Ödüllerine Kavuştu

Bursa'da Şaypa Alışveriş Merkezlerinin düzenlediği Duman Avcıları Görev Başına adlı resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

01.11.2013 18:10  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şaypa Alışveriş Merkezleri tarafından Bursa İl Mili Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay işbirliğiyle sigarayla savaşan gönüllü çocuklar yetiştirmek maksadıyla açılan resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Perakende sektörünün lider kuruluşu olan Şaypa Alışveriş Merkezleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Duman Avcıları Görev Başına" adlı resim yarışmasında dereceye giren resimlerin sahipleri ödüllerine kavuştu. Bursa, Bilecik ve Bozüyük'teki toplam 58 şubesiyle bölgedeki perakende alışveriş merkezleri arasında farklı bir konuma sahip olan Şaypa Alışveriş Merkezleri'nin genel müdürlük binasında gerçekleştirilen ödül törenine Şaypa Alışveriş Merkezleri Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali, resimleri dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile öğrencileri derece alan okulların yöneticileri katıldı.

61 okuldan 410 resmin yarıştığı "2. Duman Avcıları Göreve Resim Yarışması"nda derece giren öğrencileri tebrik eden Bozali, "Gelenekselleştirme yolunda olduğumuz projemize katılan her çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Ödül kazanan öğrencilerimizi, resim öğretmenlerini ve okul müdürlerini tebrik ediyorum" dedi.

Sigaranın zararlarını anlatan ve toplam 61 okuldan 410 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren resimler İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Bursa Şubesi adına Dr. Yusuf Ziya Leventoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Demirtaşpaşa İlkokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Neşe Kahveci ve Faik Çelik Kız Meslek Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Hüseyin Özteke ve Şaypa Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali'den oluşan seçici kurul tarafından ödüle layık görüldü. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Duman Avcıları Ödüllerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement