Dumanı Tütmeyen Baca Şeklinde Yapılan Baz İstasyonun Elektrikleri Kesildi - Son Dakika
Güncel

Dumanı Tütmeyen Baca Şeklinde Yapılan Baz İstasyonun Elektrikleri Kesildi

Dumanı Tütmeyen Baca Şeklinde Yapılan Baz İstasyonun Elektrikleri Kesildi

İzmit'te'te belediyeden izin alınmadan ve bazıları baca ve benzeri sistemlerle kamufle edilerek yaptırılan baz istasyonları için yıkım kararı çıktı.

12.01.2012 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te'te belediyeden izin alınmadan ve bazıları baca ve benzeri sistemlerle kamufle edilerek yaptırılan baz istasyonları için yıkım kararı çıktı. Belediye ekipleri bugün ilk etapta evlerin çatı katına izinsiz kurulan iki baz istasyonunun Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi (SEDAŞ) ekiplerine elektriklerini kestirterek devre dışı bıraktırdı. Baz istasyonlarının kaldırılması için de GSM şirket yetkililerine süre verildi.

Eski İstanbul Yolu 28 Haziran Mahallesi'nde Adem Kanık'a ait iki katlı evin çatısında geçtiğimiz yıl baca şeklinde yapılan bir GSM şirketine ait (Turkcell) baz istasyonu ile Kadıköy Mahallesi'nde Ali Yüce'ye ait iki yıl önce 5 katlı bir binanın çatısına konulan bir GSM şirketine ait (Avea) baz istasyonu semt sakinleri hakkında semt sakinleri İzmit Belediyesi'ne şikayette bulundu. Belediye ekipleri bunların izinsiz yaptırıldığını belirleyerek SEDAŞ elektrik kesim ekibiyle birlikte baz istasyonlarının bulunduğu evlerdeki vatandaşları da uyararak baz istasyonlarına giden elektrikleri kestirdi.

Evlerinin yanı başında bulunan baz istasyonundan şikayetçi olduklarını söyleyen semt sakinlerinden Sevim Akpınar, Baz istasyonu evimizin hemen yanı başında olduğu için tedirgin oluyoruz. Baz istasyonunun zararlı olduğu söyleniyor. Mahalle sakinleri baz istasyonunun kaldırılması için imza topladık. diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dumanı Tütmeyen Baca Şeklinde Yapılan Baz İstasyonun Elektrikleri Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement