Dumyo'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Dumyo'da Mezuniyet Sevinci

Dursunbey Meslek Yüksek Okulu (DUMYO), 22. Mezuniyet Törenini gerçekleştirdi.

25.05.2017 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey Meslek Yüksek Okulu (DUMYO), 22. Mezuniyet Törenini gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törene Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkan Vekili İsmail Çoban, Dursunbey Emniyet Müdürü Oğuz Olgun ile öğrenci aileleri katıldı.

Okulun bu yıl 245 öğrenci mezun ettiğini kaydeden Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

Baştürk, 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde Dursunbey Meslek Yüksek Okulu'na 2 yeni bölüm daha katıldığı ve 6 yeni öğretim görevlisi atamasının yapıldığını belirterek, yeni dönemde 2 bölüme de öğrenci alımı olacağını kaydetti.

Balıkesir Üniversitesinin 1992, Dursunbey Meslek Yüksek Okulu'nun da 1994 yılında kurulduğunu aktaran Baştürk, "Okullarımız kaliteli ve güzel. Eğitim ve öğretimde çok özverili, itinalı çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle öğrenci talebi her geçen yıl artıyor." dedi.

Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel de konuşmasında öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerken, Dursunbey Belediye Başkan Vekili İsmail Çoban ise, "Okulumuz 2 yeni bölüme kavuştu. Dursunbey Belediyesi olarak okulumuza ayrı bir önem veriyoruz. Okul bizim Dursunbey dışına açılan bir kapımız. İlçenin tanıtımı için çok önemli." ifadelerini kullandı.

İlçede Kredi Yurtlar Kurumuna ait kız öğrenci yurdu bulunduğunu vurgulayan Çoban, buna ilave olarak yakında erkek öğrenci yurdunun da açılacağını bildirerek, "Yurt hazır sadece onay işlemi kaldı. Çok yakında onay alınıp, 2017-2018 eğitim yılına yurdumuz hizmete başlayacak." dedi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere diplomaları ve daha sonra öğrenciler kep fırlattı. Katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Okulun yeni açılan Ormancılık Bölümü öğretim görevlileri açtıkları stantta, katılımcılara 100 çam fidanı dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dumyo'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement