Dündar'dan Şener Gıda'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dündar'dan Şener Gıda'ya Ziyaret

Dündar\'dan Şener Gıda\'ya Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye'nin en önemli reçel, helva, pekmez ve lokum üreticilerinden biri olan Şener Gıda'yı ziyaret etti.

17.10.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle, vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra bölge sanayicilerini ve fabrikaları da ziyaret ediyor. Reçel, helva, pekmez ve lokum gibi geleneksel Türk tatlarının en çok tercih edilen üreticilerinden olan Şener Gıda Fabrikası'nı Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ile birlikte ziyaret eden Başkan Dündar, fabrikadaki üretim hatlarını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Şener Gıda'nın 24 yıldır kaliteli hizmet anlayışıyla üretim yaptığını ifade eden Başkan Dündar, "Kalite odaklı üretim anlayışıyla helva, pekmez ve lokum üretiminin öncü kuruluşları arasında yer alan Şener Gıda, kentimiz adına önemli bir değer. Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan ve birçok tüketici ödülüne de sahip olan Şener Gıda'nın fabrikasını gezerek ürünlerin üretimini gördük. Her damak tadına cevap verebilen Şener Gıda'nın geniş ürün yelpazesini bizzat üretim aşamasında gördük. Ürünlerini dünya mutfaklarına da taşıyan Şener Gıda, ülkemizin ve ülkemize ait tatların uluslararası tanınırlığını da arttırmaktadır" diye konuştu.

Şener Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Sayılgan da ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Dündar'a teşekkür etti. Ziyaret sonunda Sayılgan, Başkan Dündar'a plaket hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar'dan Şener Gıda'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement