Dünya Barışı İçin Söz Sanatın - Son Dakika
Güncel

Dünya Barışı İçin Söz Sanatın

'' 2. Sürdürülebilir Yalnızca Barışa Tarafız Doğa, Sanat ve Barış Sempozyumu '' Türkiye etabı sergi açılış galasın da onlarca akademisyen sanatçı ve bilim insanını bir araya getiriyor.

17.12.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Yalnızca Barışa Tarafız Kültür ve Sanat Derneği 20 Aralık 2015 - 05 Ocak 2016 tarihleri arasında, Sürdürülebilir Eğitim ve Yaşam Merkezi Narköy'ün konaklama sponsorluğu ve ev sahipliğinde gerçekleşecek, '' 2. Sürdürülebilir Yalnızca Barışa Tarafız Doğa, Sanat ve Barış Sempozyumu '' Türkiye etabı sergi açılış galasın da onlarca akademisyen sanatçı ve bilim insanını bir araya getiriyor.

41 ÜLKEDE EŞZAMANLI BARIŞ SERGİSİ

Yalnızca barışa dair karma resim sergisi, bağımsız bilim sunumları,canlı performans ve atölyeler ve uluslararası belgesel çalışmalarının gösterileceği sempozyumu sınırlar ötesi sanat çalışmaları ile dünya barışının Anadolu topraklarından başlatılması hareketini destekleyen sanatçılar 41 ülkede eşzamanlı olarak açtıkları Yalnızca Barışa Tarafız temalı sergiler ile destekliyorlar.

ETKİNLİĞİN DUYURUSU 3682 METRE ZİRVEDEN YAPILACAK

Projenin Kazakistan temsilcisi sanatçı ve aynı zaman da profosyonel dağcı olan Rufina Sharipova önderliğinde bin yılın barış hareketi eylemine dikkat çekmek ve barış gönüllüsü sanatçılara destek vermek amacıyla Kazakistan Alaatau Kentinde Bulunan '' Tien Shan mountains, Zailiysky '' Dağının 3682 metrelik zirvesinde '' YALNIZCA BARIŞA TARAFIZ '' Pankartı Açıp '' 2. Sürdürülebilir Yalnızca Barışa Tarafız Doğa Sanat ve Barış Sempozyumu '' na farkındalık yaratmak için tırmanışa geçtiler...

SEMPOZYUM DÖRT BAŞLIKTAN OLUŞACAK

Türkiye etabı toplamda üç gün sürecek sürecek olan sempozyum, dört temel etkinlikle tamamlanacak.

1. Bağımsız Bilim Kurulu tarafından belirlenen akademisyen sanatçıların doğa, sanat ve barış temalı türkçe ve ingilizce sunumları.
2. Sempozyum sanatçılarının eserleri ile düzenlenecek olan '' Yalnızca Barışa Tarafız Sergisi '' ( Plastik sanatlar )
3. Eşzamanlı olarak yurtdışında açılan Yalnızca Barışa Tarafız Sergi açılışlarına canlı bağlantılar ve dostluk mesajları
4. Yalnızca Barışa Tarafız Belgeseli...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Barışı İçin Söz Sanatın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement