Dünya Basın Mensupları Derneği Konferansında - Son Dakika
Güncel

Dünya Basın Mensupları Derneği Konferansında

Dünya Basın Mensupları Derneği Konferansında

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur konuk oldu.

29.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Basın Mensupları Derneği'nin (DBMD) organize ettiği "Yeni Nesil Devlet Üniversitesi: İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ" isimli konferansın Onur Konukları, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Engin Başaran oldu.

İstanbul,Yenibosna- Gönen Hotel'de,kokteyl ile başlayan konferansa,İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Başaran,Şeyh Muhammed Kadiri, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç, Teşkilatlanmadan sorumlu Genel başkan Yardımcısı Yazar-Ekkonometrist Cahit Timur, Genel Sekreter Orhan Şen, Dünya Saatçılık Ldt.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Karadoğan,MTK Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Selahattin Tulunay, Mardin Dernekler Başkanı Fuat Bodur, Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Kurucu Genel Başkanı Recep Erdoğan, Uzman Adli Bilirkişi M.Salih Aslantürk, İstanbul Gönen Otel Grup ve Banket Satış Müdürü Dilek Pekişçi,TYD Tv Yönetim Kurulu Başkanı Şehriban Arslan, Yönetmen Cihan Can,Sinema ve Tv Yönetmeni Mehmet Oğuz, Gazeteci-Yazar Mustafa Ercan, Zeytinburnu Çevre Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve "Sevgi Grubu Kurucusu" Ali Gündüz, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut, Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Karagözlü, Türk halk müziği sanatçılarından Sebile Can ,ve Ahmet Ece ile, basın-medya temsilcileri,bilim ve iş adamlarının katılımıyla gerçekleşen konferansta ,Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç'un hoş geldiniz konuşmasının ardından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Hamit Okur konuşmasına "Böyle bir üniversitenin Kurucu Rektörü olmak büyük bir onur ve büyük bir mutluluk. Türkiye'miz bugün çok iyi bir konuma geldi. Bu çok büyük çalışmaların sonucudur." diyerek başladı ve üniversitemizin kuruluş dönemi hakkında bilgiler verdi: "İstanbul Medeniyet Üniversitesi 2010 yılında kuruldu. İsmimiz Medeniyet bize sosyal bir tema yüklüyor ancak mühendislik, sağlık bilimleri, tıp, hukuk gibi bir çok fakülteye sahip bir üniversiteyiz. Hedeflerimiz ve sorumluluklarımız her açıdan çok büyük. Üniversitemizin sosyal yönünü nasıl geliştirebiliriz diye çalışmalarımız sürekli devam ediyor." Rektör Okur'un ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Başaran da yaptığı konuşmasının başında üniversitenin kuruluş aşamasında gerçekleştirilen arama konferansından bahsederek birimlerinin nasıl kurulduğunu anlattı ve hedefimiz yenilikçi, girişimci bir araştırma üniversitesi olmaktır." dedi.

Rektör, Prof. Dr. Hamit Okur ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Başaran program boyunca, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile ilgili merak edilen sorulara da yanıt verdi.

Konferans, Rektör,Prof.Dr.Hamit Okur'a,Dünya Saatçılık Ldt.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Karadoğan'a,Gazeteci-Yazar Mustafa Ercan'a,MTK Org.Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu'ya ve Op.Dr.Selahattin Tulunay'a ,Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç tarafından sunulan teşekkür ve tebrik plaketinin takdimi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Basın Mensupları Derneği Konferansında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement