Borsa güne düşüşle başladı - Son Dakika
Ekonomi

Borsa güne düşüşle başladı

Borsa güne düşüşle başladı

Borsa, güne yüzde 0,1'lik düşüşle başladı.

21.04.2021 09:09  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsa, güne yüzde 0,1'lik düşüşle başladı.

Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi güne yüzde 0,1'lik düşüşle başladı. Endeks, 1,40 puanlık azalışla 1.363,87 puan oldu. Açılışta bankacılık endeksi yüzde 0,29, holding endeksi de yüzde 0,22 değer kaybetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Borsa güne düşüşle başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de ihracat ve ithalat Şubat ayında azaldı
    15:40 Balıkesir'de ihracat ve ithalat Şubat ayında azaldı

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Balıkesir'de ocak ayında ihracat yüzde 14 azalarak 73 milyon 100 bin dolar, ithalat yüzde 9,2 azalarak 55 milyon 700 bin dolar olarak gerçekleşti. Şubat ayında ise genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 14, ithalat yüzde 26,5 oranında azaldı. Ocak-Şubat döneminde ise ihracat yüzde 8,5 artarken, ithalat yüzde 16 azaldı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar'da içme suyu yatırımını sürdürüyor
    15:35 Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar'da içme suyu yatırımını sürdürüyor

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Yeşilhisar ilçesinde yeni yerleşim yerleri için 6 milyon 850 bin lira maliyet ile içme suyu yatırımının devam ettiğini açıkladı. Büyükkılıç, altyapı yatırımlarının şehrin geleceğini sağlıklı bir şekilde taşımak için hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

  • Tiryakilere kötü haber! Seçim sonrası sigaraya 10 TL zam geleceği iddia edildi
    15:35 Tiryakilere kötü haber! Seçim sonrası sigaraya 10 TL zam geleceği iddia edildi

    31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler sonrasıyla ilgili ekonomik anlamda çok sayıda iddia ortaya atılırken, bunlara bir yenisi daha eklendi. Sigaraya 1-10 Nisan tarihleri arasında 10 TL'lik dev bir zam geleceği iddia edildi.

  • Adana'da Çiftçilere Hibe Destekli Soya Tohumu Dağıtıldı
    15:32 Adana'da Çiftçilere Hibe Destekli Soya Tohumu Dağıtıldı

    Adana'nın 9 ilçesinde yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi' kapsamında, 64 üreticiye 2 bin 200 dekar tarım arazisi için 22 ton hibe destekli soya tohumu dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, dağıtım programında yaptığı konuşmada, Adana'daki üreticinin üreterek 85 milyonu doyurma gibi bir sorumluluğu olduğunu vurguladı ve desteklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

  • Özgür Karabat:
    15:20 Özgür Karabat: "İşinize Gelince Faiz Haram Diyorsunuz. Çiftçiden Alınca mı Helal Oluyor?"

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP'nin çiftçilere verilen Çiftçi Destek Kredilerini esnek faize çevirdiğini ve çiftçilerin yüksek faizle mağdur olduğunu belirtti. Karabat, AKP'nin çiftçilere yönelik tutarsız politikalarını eleştirdi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Marmaris ve Fethiye'de deniz dibi taramalarını başlattıklarını açıkladı
    15:13 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Marmaris ve Fethiye'de deniz dibi taramalarını başlattıklarını açıkladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Marmaris ve Fethiye körfezlerinde deniz dibi taramalarını başlattıklarını belirterek, Marmaris'te 15 bin metreküp balçık biriktiğini ve temizleme çalışmalarının üçte birinin tamamlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, Fethiye Körfezi'nin temizlenmesine yönelik çalışmaların da en kısa sürede başlayacağını ifade etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolüyle gerçekleştirilen taramalar sonucunda Marmaris İçmeler mevkisinde büyük oranda balçık birikmesine rastlandığı ve temizleme çalışmaları için gemilerin bölgeye gönderildiği belirtildi. Bakan Uraloğlu, doğanın korunması ve temiz bir çevre bırakılması için çalıştıklarını vurgulayarak, yaz aylarına kadar hem Fethiye hem de Marmaris denizinin pırıl pırıl hale getirileceğine inandığını söyledi.

  • Goldman Sachs: Sonuçlarda belirsizlik olmadığı sürece seçimler TL üzerinde pozitif etki yapacak
    15:09 Goldman Sachs: Sonuçlarda belirsizlik olmadığı sürece seçimler TL üzerinde pozitif etki yapacak

    Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili dünyaca ünlü banka Goldman Sachs tarafından dikkat çeken bir analiz yayınlandı. Analistler sonuçlar konusunda bir belirsizlik olmadığı sürece pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Türk lirası üzerinde pozitif bir etki yapacağına inanıyor.


Advertisement