Dünya Çocuk Günü - Son Dakika
Yerel

Dünya Çocuk Günü

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, geleceğin yöneticisi ve güvencesi olan çocukların iyi yetiştirilmesinin milletin ortak amacı olması gerektiğini belirtti.

01.10.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, geleceğin yöneticisi ve güvencesi olan çocukların iyi yetiştirilmesinin milletin ortak amacı olması gerektiğini belirtti.

Alparslan, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, insan neslinin devamını sağlayan çocukların ilgi ve sevgi istediklerini kaydederek, iyi yetiştirilmeyen çocukların sorunlarla karşılayabileceğini ifade etti.

Milletlerin güvencesinin çocuklar olduğunu vurgulayan Alparslan, açıklamasında "Çocuklarını ihmal eden milletler de tükenmeye mahkumdurlar" ifadesini kullandı.

Çocukların küçük ve değersiz görülmemesi, hafife alınmaması gerektiğine işaret eden Alparslan, geleceğini teminat altına almak isteyen milletlerin çocukların yetiştirilmesine imkan hazırlamasının önemini vurguladı.

AK Parti olarak çocukların rahat yaşayabilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydeden Alparslan, sağlık ve eğitim alanında yapılan çalışmaları anlattı. Alparslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Sosyal devlet anlayışımız gereği, ailelerimizin maddi-manevi mağduriyetlerini giderme konusunda birçok proje hayata geçirilmiştir ve yoksulluktan en çok etkilenenlerin çocuklarımız olduğu bilinciyle yeni çözüm önerileri geliştirilmektedir. Geleceğin yöneticisi ve güvencesi olan çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi millet olarak ortak amacımız olmalıdır.

Onlara şanlı bir tarih, her yönden gelişmiş ve müreffeh bir ülke, maddi ve manevi yönden sıkıntılarını çok büyük oranda gidermiş gözbebeği bir Türkiye bırakmak için çocuklarımız hepimizin hayatında en önemli unsur olmalıdır."

Dünya Çocuk Günü'nü kutlayan Alparslan, dünyanın hiçbir yerinde çocukların ağlamaması dileğinde bulundu.

Muhabir: Ankara

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Çocuk Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement