Uluslararası Konferans Düzenlediler! "Dünya Düzdür" Diyenler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Konferans Düzenlediler! "Dünya Düzdür" Diyenler Bir Araya Geldi

ABD'de toplanan ve dünyanın yuvarlak oluşunu küresel bir komplo olarak gören Düz Dünya Teorisi yandaşları, Uluslararası Düz Dünya Konferasında bir araya geldi.

21.11.2017 15:18  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1. Uluslararası Düz Dünya Konferansı, ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde gerçekleştirildi. 400 kadar insanın katıldığı etkinlikte katılımcılar, dünyanın düz oluşu ile ilgili fikirlerini paylaştı.

KATILIM 250 DOLAR

Katılımcılar dünyanın merkezinde Kuzey Kutbu olduğunu ve Antarktika'da 45 metrelik bir buz duvarı ile çevrili olduğuna inanıyorlar. Flat Earth isimli YouTube kanalının ev sahipliğinde düzenlenen oturumların olduğu konferansın katılım ücreti 250 dolardı.

2018'DE KANITLAYACAKLAR

Toplantı sahibi ve katılımcılar, deneylerinin ve mantıklarının uluslararası bilim camiasının Dünya'nın şekli hakkındaki görüşlerinin yanlış olduğunu kanıtladığını iddia ettiler. Etkinlik 9- 10 Kasım tarihleri arasında düzenlendi. Konferansa katılan komplo teorisyenleri, 2018'deki konferansta sahte bilimsel gerçekleri çürüteceklerini ve gerçekleri açığa çıkartacaklarını söyledi.

"BİLİM BİZİ KANDIRAMAZ"

400 binden fazla aboneye sahip YouTube kanalının sahibi Mark Sargent, "Bilim bizi sonsuza kadar kandıramaz" açıklamasında bulundu. Dünyanın disk şeklinde olduğuna inanan katılımcılar ayrıca Ay'a iniş, 9/11 saldırıları gibi pek çok konuda da çeşitli komplo teorilerini birbirleriyle paylaştı.

Teorisyenler, uydu görüntülerinin ve küresel bir Dünya'ya işaret eden kanıtların, Nasa ve diğer devlet kurumları tarafından düzenlenen 'yuvarlak Dünya komplosunun' bir parçası olduğunu iddia ediyor. Bu tuhaf teoriyi izleyen kişiler, Dünya'nın güneşin etrafında dönmek yerine uzayda sabit olduğunu iddia ediyor.

Uluslararası Konferans Düzenlediler! "Dünya Düzdür" Diyenler Bir Araya Geldi

Son Dakika Güncel Uluslararası Konferans Düzenlediler! 'Dünya Düzdür' Diyenler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cahil bilim adamı: Dünya düzdür bir öküzün boynuzlarının üzerindedir. Keserler diye gizliyorlar öküzü. 9 1 Yanıtla
  • YD: DOLANDIRICILAR NE YAPSIN BİLEMEDİM 5 2 Yanıtla
  • HALKIN SESİ: ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. UYDURMA HABERLE İNSANLARI KANDIRMA POLİTİKASI. LİRADAN 6 SIFIR ATIYORUZ DEYİP MİLLETİ YÜZDE 400 DEVALÜASYONU SÖYLEMEDEN KANDIRIRLAR SONRA DOLAR 1 LİRA OLACAK DERLER VE ŞİMDİ DOLAR 4 LİRAYI GECTİ YANİ ENFLASYON YÜZDE 8OO OLDU ALTI SIFIR ATILDIKTAN SONRA. UYUYUN UYUYUN DA BÜYÜYÜN . İŞTE BUNA POLİTİKA DENİR. UYUT NASIL UYUTURSAN UYUT. DÜNYA TEPE TAKLAKK İŞTE BUDA TEORİ 1 3 Yanıtla

Advertisement