DÜNYA GEÇLİK KONSEYİ HIZLA BÜYÜYOR - Son Dakika
Güncel

DÜNYA GEÇLİK KONSEYİ HIZLA BÜYÜYOR

Gazeteci, eğitimci, işadamı ve öğrencilerin de kurucu olduğu Dünya Gençlik Konseyi faaliyetlerine hızlı başlayan ve hızla büyüyen Dünya Gençlik Konseyi gençlerin sesi olmaya devam ediyor.

27.06.2018 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GENÇLİĞİN SESİ OLDULAR

Başta uyuşturucu ile mücadele de büyük yol kat eden Dünya Gençlik Konseyi verdiği uyuşturucu ile mücadele seminerleri herkes tarafından takdir topluyor...

Kuruluş amacında eğitim programları ve sosyal sorumluluk projeleri de yer alan Dünya Gençlik Konseyi, Türkiye'de başta üniversiteler olmak üzere resmi ve özel kuruluşlarda ve STK'larda hızla yapılanarak bir çok alanda gençlerin sesi oluyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurucu Genel Başkan Hüseyin Celep, 'Biz gençler olarak daha güzel bir dünya için elimizden geleni yapmalıyız. Ve çok çalışmalıyız. Gençler olarak daha ileriye ve güzel bir gelecek için din dil ırk ayrımı yapmadan ortak bir çatı altında buluşarak bunu yapabiliriz. Önceliğimiz uyuşturucu ile mücadele. Sonra dünyanın bir çok ülkesinde faaliyetler ve hizmetler vermek' diye konuştu..

Dünya Barışı için hareket eden gençlik oluşumu içerisinde, başta Türk Cumhuriyetleri, KKTC , Rusya, Ortadoğu, Afrika, Avrupa ve Amerika gibi birçok ülkenin gençleri de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DÜNYA GEÇLİK KONSEYİ HIZLA BÜYÜYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement