''Dünya İle Konuşturan Mobilyalar '' - Son Dakika
Güncel

''Dünya İle Konuşturan Mobilyalar ''

SEDA YEKELER EĞİTİM VAKFI ve GENART iş birliği ile hayat bulan 'Dünya ile Konuşturan Mobilyalar 'projesinin ikincisi kütüphane haftasında Ordu Fen Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

18.04.2018 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genart TAVILO marka eğitim mobilyaları ile Seda Yekeler Eğitim Vakfı (SEYEV) gönüllüleri ise okula 3500 kitap bağışlayarak projeyi hayata geçirdi. Ordu Fen Lisesi'nde öğrencilere yeni ufuklar açmak ve kitap okuma alışkanlıklarını da desteklemek amacıyla 30 Mart Cuma günü kapılarını açan proje, Seyev'in akademik takipleri ve bilimsel çalışmaları ile zenginleşerek dil öğrencilere değer katmaya devam edecek.

Öğrencilere rahat bir çalışma ortamı sunan kütüphanede ayrıca yabancı dil eğitim materyalleri de bulunuyor.

Açılış sonrası Seyev Yönetim Kurulu Başkanı Seda Yekeler 'in katılımcılara verdiği

'Kendi Hayatının Mimarı Ol' seminerinde, Türkiye genelinde başarı tablolarının ilk sıralarında yer alan öğrencilere sınav kaygısı yönetimi ve hedeflenen başarıya ulaşırken nelere önem verilmesi gerektiğini anlatıldı. Büyük ilgi ile takip edilen seminer sonunda Seda Yekeler öğrencilerin sorularını cevapladı.

Ordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU'nun da katıldığı proje açılışında 2019 yılının başına kadar 10.000 kitap bağışı ve 'Dünya ile Konuşturan Mobilyalar ' projesi kapsamında Türkiye genelinde 2018 yılı içerisinde 6 okul projesinin daha hayata geçeceği öğrenildi.

Dünya ile Konuşan genç nesiller için sloganımız,' Opening Doors to NEW WORLD!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Dünya İle Konuşturan Mobilyalar '' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement