"Dünya Kupası'na Yetişemem" Diyen Burak Yılmaz'a Şenol Güneş'ten Esprili Yanıt! - Son Dakika
Spor

"Dünya Kupası'na Yetişemem" Diyen Burak Yılmaz'a Şenol Güneş'ten Esprili Yanıt!

EURO 2020 Elemeleri ikinci maçında Moldova ile karşılaşacak A Milli Takımımızda, Teknik Direktör Şenol Güneş ve Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. İki isim arasındaki Dünya Kupası diyaloğu, toplantıya damga vurdu.

24.03.2019 18:24  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Şampiyonası 2020 Elemeleri H Grubu ilk maçında Arnavutluk'u 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçta yarın Moldova ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelesi öncesi Şenol Güneş ve Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şenol Güneş ile Burak Yılmaz arasında yaşanan diyalog damga vurdu.

"KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

Burak Yılmaz'ın, "Kendimi iyi hissediyorum Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorum. O kadroda olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum." sözü sonrası araya giren Güneş, "Dünya Kupası var daha" dedi.

"YETİŞİRSİN, YETİŞİRSİN"

33 yaşındaki oyuncu, "Oraya yetişemeyebilirim ama dışarıdan da olsa dualarım milli takımla beraber olacak." diye konuştu. Güneş bir kez daha söze girerek "Yetişirsin" dedi. Bu anlar kameralara yansıdı.

"GÜZEL BİR HAVA OLUŞTU"

Burak, "Şenol hocaya yardımcı olma açısından Emre ağabeyin çok daha büyük bir rolü var. Ancak ben de hocamı senelerdir çok iyi tanıyorum. İkimiz de birbirimizi iyi tanıyoruz. Kim olursa olsun destek oluyoruz ama şu anda gerçekten güzel bir hava oluştu milli takımda." diyerek sözlerini noktaladı.

"PANİK YAPMAMAK LAZIM"

Güneş, "Kağıt üzerinde rakibimizden daha güçlü bir takımız. Kağıt üstünde olanı sahaya yansıtmak gerekiyor. Rakibin savunma felsefesi oynaması nedeniyle bazı sürprizlere izin vermemek, sabırlı olmak lazım. Çok kolay bir maç da olabilir, çok zor bir maç da olabilir. Golün bir an önce gelmesini bekliyoruz ama panik yapmamak lazım." dedi.

"Dünya Kupası\'na Yetişemem" Diyen Burak Yılmaz\'a Şenol Güneş\'ten Esprili Yanıt!

Son Dakika Spor 'Dünya Kupası'na Yetişemem' Diyen Burak Yılmaz'a Şenol Güneş'ten Esprili Yanıt! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Korkut dede: Olay Milli Takimdirsa, tüm futbolcular canımızdır 13 0 Yanıtla
  • ++++++: UYUZ SENİN ZATEN ORDA OLMAMAMN LAZIM BİRDE SEVİYESİ KADAR ESPRİ YAPIYOR 1 6 Yanıtla
  • SİNAN GÜR: TAKIM IYI DEGIL 1 4 Yanıtla
  • Sertaç: Yine her zamanki gibi şımarıklıklar başladı, Fransa ve İzlanda ya konsantre olun,esas rakipler onlar. 1 2 Yanıtla
  • süt: bu maçta galibiyete 3 puan vermiyorlar galiba 0 2 Yanıtla
  • Tr80: Milli takım diye bişey kalmadı. Mahalle takımı yaptınız. Kendi adamlarımızı doldurunuz everton gibi orta sıralarda bile forma giyemeyen ve 10 milli maçta golü bırak kaleye şutu olmayan bir oyuncu çenki niye hala milli takıma alırsınız bunun sebebi ne daha yetenekli oyuncular var ama bu israr hala ne. 1 0 Yanıtla
  • Realistik: Siz ve sizin gibiler milli takım tanımını, milli forma ağırlığını çok dejenere etti, kendi lokasyon takımında rakip bir futbolcu arkadaşı için spor etiği dışı davranışlar, rakip oyuncuların teknik heyetinin emeğini görmezden gelip onları adeta sahtekarlıkla suçlamak, prim tazminat söz konusu olunca savunduğunuz milli hassasiyetleri ve etik değerleri ayak altına almak , bir kulüpten alacağı varken federasyon başkanı seçilmek , milli kampta gazeteci dövmek küfretmek, hakem lehine karar vermeyince halkı galeyana getirecek derecede racon kesmek onu toplum önünde linç etmek ama hakem lehine hata yaptımı dilsiz Lal kesilmek sizde ve sizin gibi futbol insanlarında, yok arkadaş ben metin, Ali, Gökhan, Cüneyt, Rıdvan, engin gibi futbol beyefendilerinin coşkun özarı ile dünya kupalarında gruptan çıkamadığımız, beraberlikleri zafer şarkılarıyla kutladığımız, prim, tazminat, küfür, dayak, hakaret konuşulmayan milli takımımı özledim, sizin hiçbir başarınız..! o yılların başarısızlığı! kadar keyif vermiyor, Eee M. Kemal Atatürk boşuna demiyor "ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim". Saygıyla anıyorum. 1 0 Yanıtla
  • Memleketim: Iki düzenbaz. Insallah yenilirsiniz. Sizin icinde oldugunuz milli takimi desteklemiyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement