Dünya Kupası'nın Enerjisi, Adidas Creator Collective'de Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Dünya Kupası'nın Enerjisi, Adidas Creator Collective'de Buluşacak

Dünya Kupası\'nın Enerjisi, Adidas Creator Collective\'de Buluşacak

adidas Futbol, Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nın heyecanını Bomontiada'da oluşturacağı Creator Collective mekanında buluşturmaya hazırlanıyor.

08.06.2018 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

adidas Futbol, Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nın heyecanını Bomontiada'da oluşturacağı Creator Collective mekanında buluşturmaya hazırlanıyor.

18 Haziran Pazartesi günü açılacak olan Creator Collective, turnuvanın sonuna kadar futbol tutkunlarını ağırlayacak. adidas "Creator Collective"de 22 gün süresince hem Dünya Kupası maçları izlenecek hem de katılımcılar eğlenceli etkinliklerle keyifli vakit geçirebilecek.

Futbol tutkusundan ilham alarak futbol ekosisteminin içinde ya da dışında yaratıcı içerik üretenlerin ve adidas futbol müşterilerinin davetli olduğu Creator Collective, Bomontiada dördüncü katında 18 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında açık olacak.

Dünya Kupası maçları izlenirken Playstation turnuvaları, Freestyle şovlar, adidas Futbol Dünya Kupası Sergisi, Dünya Kupalarında Türkiye'yi temsil etmiş ünlü futbolcular, spor yazarları ile sohbetler gibi etkinlikler adidas Creator Collective'de olacak.

Futbolseverler, adidas Creator Collective'in giriş biletlerine Dünya Kupası boyunca adidas mağazalarında gerçekleştirilecek kampanyalara katılarak ulaşabilecekler.

adidas Futbol, birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak FIFA Dünya Kupası'nın futbol coşkusunu Creator Collective ile Bomontiada'ya taşıyacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Dünya Kupası'nın Enerjisi, Adidas Creator Collective'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement