Dünya Kupasında Neymar, Şık Hareketiyle Rakibinin Aklını Aldı - Son Dakika
Spor

Dünya Kupasında Neymar, Şık Hareketiyle Rakibinin Aklını Aldı

Dünya Kupasında Neymar, Kosta Rika ile oynanan maçta rakibi Tejeda'yı şık hareketle geçerken taraftarların büyük beğenisini kazandı.

22.06.2018 17:32  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIFA Dünya Kupası E grubu ikinci maçında Brezilya, Kosta Rika'yı 90+1'de Coutinho ve 90+7'de Neymar'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Sambacılar, maç boyunca aradıkları golleri uzatma dakikalarında bulurken büyük sevinç yaşadı. Öte yandan Neymar'ın 90+6. dakikadaki hareketi parmak ısırttı.

Gelişen atakta Yeltsin Tejeda'yı karşısına alan Neymar, gökkuşağı hareketi olarak tabir edilen bilek hareketiyle rakibini geçti. Bu pozisyon, taraftarların da büyük beğenisini kazandı.

Dünya Kupasında Neymar, Şık Hareketiyle Rakibinin Aklını Aldı

Son Dakika Spor Dünya Kupasında Neymar, Şık Hareketiyle Rakibinin Aklını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Tt: Bu Neymara uyuz oluyorum ukala ve kendini beğenmiş 4 2 Yanıtla
  • Andsmero: Şu dünya kupasındaki takımların hiç biri Beşiktaş kadar zevk vermiyor niye Beşiktaşı dünya kupasına almazlar ki : 4 1 Yanıtla burak: 2-3 sene şampiyon oldunuz bi raflarınız kalktı :) 1 0 TUNÇ06: çok güldüm ya ..helal olsun ..teknik adamınızdan kaynaklanmasın ? Fifa korkmuştur .. 1 0 VANLI: ANDSMERO UNUTMA LİVERPOOL 8 BEŞİKTAŞ 0 1 0 7belarakun: aynen 0 0 al sana mal : o kadar buyutmen mahalle 4. sü takımı 0 0
  • burak: buna verilen paraya yazık. bi marcelo ,hazard , de bruyn ,alexiz sanchez gibi oyuncular neymar a bin basar 3 1 Yanıtla
  • Tt: Bu Neymara uyuz oluyorum ukala ve kendini beğenmiş 2 1 Yanıtla
  • Galatasaray : Bu dünya kupasında gözüm zlatan ibrahimovic'i arıyor 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement