Dünya'nın ilk kadın temalı AVM'si Zeruj Port, 1. Yaşını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Dünya'nın ilk kadın temalı AVM'si Zeruj Port, 1. Yaşını Kutluyor

Dünya'nın ilk kadın temalı AVM'si Zeruj Port, 1. yaşını dev bir festival ile kutluyor.

13.06.2019 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 gün boyunca sürecek festival ziyaretçilere sınırsız eğlence sunarken, sürpriz hediyeler ve yüzde 70'e varan indirimlerle de keyifli bir alışveriş imkanı tanıyor.Çekiliş ile şanslı bir kişiye Jeep marka aracın hediye edileceği organizasyon 14 Haziran Cuma günü saat 16:00 'da Cem Belevi, 16 Haziran Pazar günü saat 15:00'da İdo Tatlıses konserlerine sahne olurken, 15 Haziran Cumartesi günü saat 18:00'da ise AVM'de yer alan muhafazakar moda dünyasının önde gelen markalarının defilesi gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin ilk Muhafazakar Festivalini düzenleyen ZERUJ markasının ismiyle açılan kadın girişimci öyküsü örneği Zeruj Port AVM, 1.yaşını 3 gün boyunca sürecek bir festival ile kutluyor. Ziyaretçilerine eğlence ve alışverişi bir arada sunan AVM, konserden defileye kadar birçok etkinliğe de imza atacak.

Festival, 14 Haziran Cuma günü Cem Belevi, 16 Haziran Pazar günü ise İdo Tatlıses konserleri ev sahipliği yaparken15 Haziran Cumartesi günü muhafazakar moda dünyasının önde gelen markalarının defilesi modaseverleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya'nın ilk kadın temalı AVM'si Zeruj Port, 1. Yaşını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te market deposunda çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor
    14:39 İzmit'te market deposunda çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir marketin deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görülebiliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi ve ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir beyannamesi vermeyenlere çağrıda bulundu
    14:39 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir beyannamesi vermeyenlere çağrıda bulundu

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelir beyannamesi vermeyen 400 binden fazla mükellefin olduğunu açıkladı. Şimşek, beyanname vermeyenlere de çağrıda bulunarak, 'Pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz' dedi.

  • Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi
    14:38 Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi

    Samsun'da yürütülen Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü personeli tarafından İlkadım ilçesindeki özel bir okulda etkinlik gerçekleştirildi. Programda, meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve akran zorbalığı gibi konular 160 öğrenciye anlatıldı. Etkinlikle öğrencilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri riskler konusunda bilinçlenmeleri hedeflendi ve etkinliğin ilerleyen dönemlerde devam edeceği belirtildi.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Latin Amerika belediyelerine seslendi
    14:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Latin Amerika belediyelerine seslendi

    UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, UCLG Latin Amerika Bölge Teşkilatı (FLACMA) Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Latin Amerika belediyelerine hitap etti ve daha adil ve sürdürülebilir şehirler inşa etme vizyonunu paylaştı.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.

  • Niğde'de Jandarma Ekipleri, 160 Olayı Vücut İziyle Çözdü
    14:34 Niğde'de Jandarma Ekipleri, 160 Olayı Vücut İziyle Çözdü

    Niğde'de İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri, yılın ilk üç ayında meydana gelen 160 olayı, suçluların vücut izinden yola çıkarak çözdü. Ekipler, parmak izi, biyoloji, kimya, iz inceleme ve balistik konularında teknik incelemeler sonucunda hırsızlık, mala zarar verme, öldürme, uyuşturucu madde ve trafik kazaları gibi olayları aydınlattı. Ayrıca, ekipler yılın ilk 3 ayında 288 aranan kişiyi yakalayarak, 41 hükümlüyü cezaevine teslim etti.


Advertisement