Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda Eskrim Heyecanı - Son Dakika
Spor

Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda Eskrim Heyecanı

Dünya Okul Sporları Olimpiyatları\'nda Eskrim Heyecanı

Trabzon’da bu yıl 16.’sı düzenlenen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda (ISF GYMNASIADE) eskrim heyecanı bugün yapılan müsabakalar ile başladı.

12.07.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da bu yıl 16.'sı düzenlenen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda (ISF GYMNASIADE) eskrim heyecanı bugün yapılan müsabakalar ile başladı.

Bugünkü müsabakalarda erkekler Flöre'de Fransız Wallerand Roger, kılıçta Fransız Hugo Soler ve Epe'de ise Türk sporcu Ali Ege Say altın madalya kazandı.

ISF GYMNASIADE eskrim karşılaşmaları Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda yapıldı. Erkekler Epe finalinde Türk sporcu Ali Ege Say ile Fransız Andric Pianfetti karşılaştı. Say, Fransız rakibini 15-11 yenerek yenerek altın madalya aldı.

Erkekler kılıç finalinde Türk sporcu İbrahim Ahmet Acar ile Fransız sporcu Hugo Soler karşılaştı. Soler, Acar'ı 15-6'lık skor ile saf dışı bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

Erkek flöre finalinde ise milli sporcu Engin Batuhan Menküer ile Fransız Wallerand Roger karşılaştı. Karşılaşma 15-12 Fransız Roger'ın üstünlüğü ile tamamlandı. Roger altın madalya alırken, Engin Batuhan Menküer gümüş, Ermeni Pargev Stephanyan ise bronz madalyanın sahibi oldu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda Eskrim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement