Powerboat Şampiyonasında Uğur Işık, İkinciliğini Garantiledi - Son Dakika
Güncel

Powerboat Şampiyonasında Uğur Işık, İkinciliğini Garantiledi

Powerboat Şampiyonasında Uğur Işık, İkinciliğini Garantiledi

2014 Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası Abu Dhabi Grand Prix 1 dün koşuldu.

05.12.2014 12:03  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası Abu Dhabi Grand Prix 1 dün koşuldu. Sezonun son yarışları olan Abu Dhabi Grand Prix 1 ve 2 sonuçları ile dünya şampiyonları belli olacak.

2014 Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Zabo - Işıklar Takımı pilotu Uğur Işık, Victory takımının ardından Grand Prix - 1'de ikinci sırada yer aldı.

Yarışın başarılı takımları arasında yer alan Fendi ve Poliform yaşadığı teknik arızadan ötürü yarışı tamamlayamadı. Ev sahibi olan Abu Dhabi takımı da sezon boyunca gösterdiği en iyi performanslarından birini sergiledi.

Zabo - Işıklar Takımı almış olduğu ikincilik ile 2014 Dünya Powerboat Şampiyonası'nda Dünya İkinciliğini garantilemiş oldu.

SON YARIŞ BU AKŞAM

Abu Dhabi Grand Prix 2'de Zabo - Işıklar Takımı bu akşam koşulacak yarışta günü birinci olarak tamamlar ise, Dünya Şampiyonluğunu ilan edecek.

91 Zabo - Işıklar Teknesi ile yarışan başarılı işadamı Uğur Işık ve takım arkadaşı Christian Zaborowski yarış ile ilgili, Abu Dhabi yarışmaktan son derece mutlu olduğumuz ve bildiğimiz bir parkur. Büyük ve sert dalgalar her ne kadar diğer takımları korkutmuş olsa da bizim için yarışı daha da keyifli hale getiyor. İlk gün elde ettiğimiz puan ile Dünya sıralamasında ikinciliğimizi garantilemiş bulunuyoruz. Ama herşeyi bu akşam koşulacak son yarışlar belirleyecek. Victory Team ile puan farkımız birbirinden çok uzak değil, her an herşey değişebilir. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Dünya Şampiyonu olarak ülkelerimize dönmek dedi.

Parkur boyunca büyük ve sert dalgalarla mücadele eden takımlardan podyuma çıkanlar şöyle;

1. 3 Victory Team 20 Puan

2. 91 Zabo-Isiklar 15 Puan

3. 5 Team Abu Dhabi 12 Puan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Powerboat Şampiyonasında Uğur Işık, İkinciliğini Garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement