Dünya Tiyatro Günü, Unutulmaz Aşk Şarkılarıyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Dünya Tiyatro Günü, Unutulmaz Aşk Şarkılarıyla Kutlandı

Dünya Tiyatro Günü, Unutulmaz Aşk Şarkılarıyla Kutlandı

Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü özel bir geceyle kutladı.

28.03.2018 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı kutlamada, unutulmaz aşk şarkıları söylendi. Bu yıl, hocaların hocası Prof. Dr. Sevda Şener'e ithaf edilen gece, tüm salonun birlikte seslendirdiği Lüküs Hayat performansıyla sona erdi.

ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Çiğdem Erken ve orkestrasının yanı sıra çok sayıda tiyatrocunun eşlik ettiği özel bir gece düzenledi. Bu yıl dördüncü tiyatro severleri bir araya getiren Sahnelerden Aşk Şarkıları etkinliği, "hocaların hocası" Prof. Dr. Sevda Şener'in 90'ıncı doğum yılı anısına gerçekleştirildi. ENKA Kültür Sanat, konseri dinlemeye gelen tüm seyircilerine Prof. Dr. Sevda Şener'in kitaplarını hediye etti.

Tiyatro, sinema ve müzikal sahnelerinin en sevilen şarklarının seslendirildiği gece, Çiğdem Erken ve Ecem Uzun'un Yüksek Sanat performansıyla başladı. Usta oyuncu ve yönetmenlerin sahne aldığı etkinlikte Tilbe Saran, Frank Sinatra'nın Fool For Love ve I've Got You Under My Skin, Cem Cücenoğlu Cem Karaca'nın Bu Son Olsun, Devrim Yakut Mehmet Güreli'nin Kimse Bilmez ile Cem Karaca'nın Sevda Kuşun Kanadında şarkılarını yorumladı.

Sevilen oyuncuların keyifli sahne performansları Hatice Aslan'ın İspanyol Meyhanesi ve Fikrimin İnce Gülü, Sevil Akı'nın Ben Böyleyim, Boran Kuzum'un Chris Isaak'ın Wicked Game ve Çiğdem Erken'in Dünyayı Durduran Şarkı, Gamze Kuş'un Normal, yönetmen Mehmet Ergen ve Serdar Biliş'in My Favorite Things, Levent Ülgen'in If I Were A Rich Man şarkıları ile devam etti.

Gecede Tuğrul Tülek West Side Story müzikalinden Somewhere ve Tonight eserlerini, Özge Özder Çiğdem Erken'in Can Yücel'in aynı adlı şiirinden bestelediği Sevgi Duvarı şarkısını, Celil Nalçakan Bir Sanatkar Asla Ayı Değildir, Birsen Tezer Gümüşlükte adlı şarkıyı seslendirdi.

Tiyatro ve müziğin ruhunun bir kez daha buluştuğu gece, tüm sanatçılarla birlikte seyircilerin hep bir ağızdan söylediği Lüküs Hayat performansıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Tiyatro Günü, Unutulmaz Aşk Şarkılarıyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Trafik Denetimlerinde Yüksek Ses ve Abartı Egzoz Kullananlara Cezalar Yağdı
    14:44 Kayseri'de Trafik Denetimlerinde Yüksek Ses ve Abartı Egzoz Kullananlara Cezalar Yağdı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde, 18 bin 898 araç denetlenirken; yüksek sesle müzik dinleyen ve abart egzoz kullanan araç sürücülerine ceza yağdı. Denetimlerde 18 araca abartı egzoz araç kullanmak, 9 araca yüksek sesle müzik dinlemek, 124 sürücüye sürücü belgesiz ve geçersiz araç kullanmak, 7 sürücüye alkollü araç kullanmak, 3 araca yönetmeliğe aykırı ışık kullanmak ve 3 sürücüye drift yapmak maddelerinden işlem yapıldı. Denetimlerin süreceği belirtildi.

  • Tokat Yeşilyurt'ta Orman Haftası Kutlamaları: Vatandaşlara Ücretsiz Fidan Dağıtıldı
    14:43 Tokat Yeşilyurt'ta Orman Haftası Kutlamaları: Vatandaşlara Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

    Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara çam, sedir, badem ve ıhlamur türlerinden oluşan 350 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. Fidan dağıtımına Yeşilyurt Kaymakam Vekili Murathan Cebeci de katıldı.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu
    14:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Çolakbayrakdar, her mahalle için ayrı projeler geliştirdiklerini ve bunları imkanlar ölçüsünde hayata geçirdiklerini belirtti. İlçenin her cadde ve sokağında çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın gelecekte insanların yaşamak için can atacakları bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Programa MHP ve AK Parti ilçe başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

  • Karaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı
    14:43 Karaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

    Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapılan seçim güvenliği toplantısında, seçimlerinin Karaman'da huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla alınan ve alınacak tedbirler görüşülerek değerlendirildi.

  • Kırıkkale'de otizmli öğrenciler atlar ile terapi alıp kendilerini geliştiriyor
    14:42 Kırıkkale'de otizmli öğrenciler atlar ile terapi alıp kendilerini geliştiriyor

    Kırıkkale'de otizmli öğrenciler, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda bulunan özel bir at çiftliğinde atlar ile terapi alarak kendilerini geliştiriyor. Proje kapsamında misafir edilen öğrenciler, binicilik eğitimi alarak fiziksel, psikolojik ve sosyal açıdan gelişim sağlıyor. Veliler ise çocuklarının mutluluğunun her şeye bedel olduğunu belirtiyor.

  • Belekoma Tayfa, ihtiyaç sahibi 120 haneye yardım kolisi dağıttı
    14:40 Belekoma Tayfa, ihtiyaç sahibi 120 haneye yardım kolisi dağıttı

    Bölgesel Amatör Lig temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün taraftar grubu olan Belekoma Tayfa, Ramazan ayında güzel bir projeye imza atarak, ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı. Bilecik'in en büyük sivil toplum örgütü olan grup, aralarında topladıkları paralarla 1 haftalık kısa bir süre içerisinde 120 Ramazan kolisi aldı. Grup üyeleri, daha önceden belirledikleri ihtiyacı sahibi 120 haneye kendi imkanları ile dağıttı. Belekoma Tayfa Tribün Lideri Mert Pekcan, tüm grup üyelerine teşekkür ederek, 'Kendi imkanlarımızla aldığımız yardım kolilerini 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' şiarıyla başlattığımız organizasyon sonucunda 120 hanemize dağıtmış bulunuyoruz, herkesin bilmesini isteriz ki Bilecikspor'umuz var olduğu sürece bu şehrin en büyük sivil toplum örgütü olan Belekoma Tayfa olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen çorbada benimde tuzum olsun diyen değerli hemşerilerimize ve üniversitemiz bünyesinde bulunan taraftar gruplarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederiz' dedi.

  • Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nde Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    14:40 Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nde Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Siirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen 'Seçim Güvenliği ve Genel Değerlendirme' toplantısında, seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü. Toplantıya, birim amirleri ve rütbeli personel katıldı.

  • İsmailağa Cemaati'nde Mustafa Özşimşekler'in Mahmut Ustaosmanoğlu hakkındaki ifadeleri gündemde
    14:38 İsmailağa Cemaati'nde Mustafa Özşimşekler'in Mahmut Ustaosmanoğlu hakkındaki ifadeleri gündemde

    İsmailağa Cemaati'nde yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. İsmailağa hocalarından Mustafa Özşimşekler'in Mahmut Ustaosmanoğlu hakkındaki ifadeleri, 'Mahmut Efendi, Cübbeli Ahmet hakkında Allah ile görüştü' şeklinde oldu.


Advertisement