Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Yaşlılar Günü

AK Parti Karabük İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Yücel Huzurevi ziyaret edildi.

01.10.2018 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Yücel Huzurevi ziyaret edildi.

AK Parti Karabük İl Sosyal Politikalar Başkanı Hatice Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşlılığın yılların kazandırdığı tecrübe ve birikimin kıymetinin anlaşıldığı ve bunların yeni nesillere aktarıldığı özel bir dönem olduğunu söyledi.

Büyükleri "hazine, ulu çınar ve bilge" olarak tanımladıklarını ifade eden Çetinkaya, onların her zaman birer güç ve bereket kaynağı olduğunu belirtti.

Büyüklere saygı, hürmet göstermenin, inanç ve geleneklerin en önemli unsurlarından biri olduğunu aktaran Çetinkaya, "Dünya Yaşlılar Günü, her zaman el üstünde tuttuğumuz, gönlümüzde yer verdiğimiz yaşlılarımızı hatırlamak için güzel bir vesile. Ancak büyüklerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek birinci önceliğimiz olmalıdır. Kıymetli büyüklerimiz sayesinde geleceğimizi şekillendiriyor, onların manevi desteği ile milli hedeflerimize hızla ilerliyoruz. 'Geçmişi bilmeyenin geleceği de olmaz.' sözünün anlattığı gibi, ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarınlara taşımaya bilgelerimizle birlikte devam edeceğiz." diye konuştu.

Çetinkaya, AK Parti kadrolarının 2002'den itibaren yaptığı hizmetlerle büyükleri ihmal etmediğini, yaşlıların gerek evlerinde gerekse kurumlarda bakımlarıyla ilgili maddi ve fiziki imkanların 2002'ye kıyasla çok daha iyi noktalarda olduğunu, yaşlıların sosyal, kültürel ve psikolojik ihtiyaçlarının karşılanması, aktif, mutlu şekilde yaşamaları için birçok program ve projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement