Dünya Yıldızları İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Dünya Yıldızları İstanbul'a Geliyor

Dünya Yıldızları İstanbul\'a Geliyor

Garanti Koza Arena'da peş peşe düzenlenecek İstanbul Cup ve İstanbul Open, tenis yıldızlarının mücadelesine sahne olacak.

30.03.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garanti Koza Arena'da peş peşe düzenlenecek İstanbul Cup ve İstanbul Open, tenis yıldızlarının mücadelesine sahne olacak.24-30 Nisan tarihleri arasındaki İstanbul Cup'a, WTA klasmanında 10. sırada yer alan Elina Svitolina, 2014 Wimbledon finalisti ve dünya 56'ncısı Eungeie Bouchard, geçen yılın şampiyonu Çağla Büyükakçay ile Sara Errani, Danka Kovinic, Timea Babos, Yulia Putintseva ve Irina- Camelia Begu katılacak.

Bu turnuvada 2014 ve 2015'te çiftler şampiyonu olan Svitolina, teklerde 1 numaralı seribaşı olarak mücadele edecek.1-7 Mayıs tarihlerindeki İstanbul Open'da ise, 2016 Wimbledon finalisti ve ATP dünya sıralaması 5'incisi Milos Raonic, 1 numaralı seribaşı olarak raket sallayacak. Raonic'in yanı sıra, 2006 Avustralya Açık finalisti Marco Baghdatis, dünya 44'üncüsü Bernard Tomic, Diego Schwartzman, Steve Darcis ve Borna Coric de katılacak.TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve İstanbul Open turnuvalarının biletleri yarın saat 15.00 itibarıyla Biletix üzerinden satışa sunulacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Dünya Yıldızları İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement