Dünya "Zeytin Dalı"nı Böyle Gördü - Son Dakika
Güncel

Dünya "Zeytin Dalı"nı Böyle Gördü

Türkiye'nin dün saat 17.00 itibariyle başlattığı Afrin'deki "Zeytin Dalı Operasyonu"na tüm dünya basını manşetten yer verdi.

20.01.2018 21:20  Güncelleme: 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Guardian Gazetesi, " Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki YPG'nin kontrolünde olan Afrin'i bombalıyor" başlığıyla paylaştı. 'Türk savaş uçakları saldırıyor' diyen BBC, Suriye'nin kuzeyinde yeni bir cephe açıldığını belirterek, Afrin operasyonunu manşetten verdi.

BİNALİ YILDIRIM İNGİLİZ BASININDA

Haberi manşetten okuyucularına aktaran Al Jazeera English, 'Afrin harekatı başladı, Türk jetleri YPG mevzilerini vuruyor' başlığını kullandı.

Independent Gazetesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın Bilecik'te yaptığı konuşmasına da yer vererek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'in bölgedeki teröristlerden arındırmaya çalıştığına değindi.

Dünya "Zeytin Dalı"nı Böyle Gördü

Son Dakika Güncel Dünya 'Zeytin Dalı'nı Böyle Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'
    10:28 Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'

    Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Bilim Şefi ve Organ Nakli Mesul Müdürü Doç. Dr. Ramazan Danış, Ramazan ayında su tüketiminin önemine dikkat çekerek, bir kişinin günde en az 2,5 litre su tüketmesi gerektiğini belirtti. Böbrek hastalarının ise hekim kontrolünde oruç tutmaları gerektiğini vurgulayan Danış, iftar ve sahur arasındaki zamana yayacak şekilde su tüketiminin önemli olduğunu söyledi.

  • Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı
    10:28 Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı

    Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bin 644 devriye icra edildiği ve 66 bin 836 şahıs ile 62 bin 123 aracın kontrol edildiği belirtildi. Yapılan kontroller sonucunda dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranan toplam 45 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 12'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
    10:25 Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Mersin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 11 PKK/KCK şüphelisi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, muhalif şahısları tehdit ettiği, terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı belirtildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı
    10:24 İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı

    İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösteren 'Kardeşler Çetesi'ne yönelik jandarma operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve senet ele geçirildi.

  • Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı
    10:24 Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Şahin ise şehitlere rahmet dileyerek, gazilere sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

  • Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
    10:24 Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve ramazan dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Bakkal, düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Programa çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.


Advertisement