Dünyaca Ünlü Fashion One TV, Number1'a Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Fashion One TV, Number1'a Ortak Oldu

Fashion One TV international, Türkiye pazarına adım attı. New York merkezli uluslar arası moda, eğlence ve life style kanalı Fashion One TV international, Number1 Medya Grubu ile ortak oldu.

03.02.2019 09:41  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

122 ülkede yayın yapan Fashion One TV International, Türkiye pazarına Number1 Medya Grubu'yla yüzde 50 ortak olarak adım attı. Uluslararası moda, eğlence ve life style kanalı New York merkezli Fashion One, moda sektörünün en büyük içerik sağlayıcıları arasında yer alıyor.

Dünyaca Ünlü Fashion One TV, Number1'a Ortak Oldu

"BÜYÜME STRATEJİMİZİN BİR PARÇASI"

Fashion One Group CEO'su Ali Gürsoy, ortaklık için yaptığı açıklamada, "Bu ortaklık, genişlemekte olan grubumuzun en önemli adımlarından. Türk pazarının değerini ve ne kadar önemsediğimizi, Number1 Medya Grubu ortaklığı ile gösteriyoruz. Ekonominin yeniden hareketlenmesi sonucu, Türk pazarına girmemiz için en doğru zaman. Türk moda piyasası, tasarım ve üretim açısından, hem yerel hem de uluslar arası pazarda yeniden büyümeye başladı. Bu açıdan, sektörün en iyi içeriklerini Türk izleyicisiyle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Türkiye'ye adım atmamız, uluslararası büyüme stratejimizin bir parçası" dedi.

Dünyaca Ünlü Fashion One TV, Number1\'a Ortak Oldu

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Fashion One TV, Number1'a Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nerden geliyoon : Iyi halt ettiler gençliğini iyice raydan çıkaracaklar aynen kanka kankiye devammmm.... 8 2 Yanıtla
  • RAMBO: Ahlaksızların kanalı 3 3 Yanıtla

Advertisement