Dünyaca Ünlü İsimler Türkiye'ye Gelmekten Vazgeçti - Son Dakika
Dünya

Dünyaca Ünlü İsimler Türkiye'ye Gelmekten Vazgeçti

Dünyaca Ünlü İsimler Türkiye\'ye Gelmekten Vazgeçti

İngiliz müzik grubu Paradise Lost, Türkiye'ye gelmekten vazgeçti. Organizatörler, grupların iptal kararlarını değiştirmek için birçok imkan sunsa da bunda başarılı olamadı.

14.07.2016 16:03  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz müzik grubu Paradise Lost, Türkiye'ye gelmekten vazgeçti. Gothic ve doom metal türlerinde müzik yapan grup, normal planlar çerçevesinde, 27 Ağustos'ta düzenlenecek olan Headbangers Weekend isimli müzik festivalinde sahne alacaktı.

FACEBOOK HESAPLARINDAN DUYURDULAR

Resmi Facebook sayfasından bir açıklama paylaşan grup, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlama neticesinde bölgeye seyahat etmelerinin önerilmediğini belirterek, güvenlik gerekçesiyle İstanbul'a gelmekten vazgeçtiklerini duyurdu. Grup, dualarının İstanbul için olduğunu, özür dilediklerini ve tekrar görüşmeyi umduklarını da ekledi.

MÜZİKSEVERLERDEN CEVAP GECİKMEDİ

Öte yandan, Finlandiyalı melodik death metal grubu Insomnium da aynı sebepten dolayı Türkiye'ye gelmekten vazgeçti. Ve tabii ki bu duyuruların ardından müzikseverler de sosyal medya üzerinden gruplara cevap vermekte gecikmedi. Birçok kişi, bu kararları korkakça olarak tanımladı.

''KORKAK'' BENZETMESİNDE BULUNMUŞTU

Amerikalı thrash metal grubu Megadeth, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da konser vermiş ve binlerce hayranını mutlu etmişti. Grubun kurucusu Dave Mustaine, İstanbul'u çok sevdiğini söyleyerek buraya gelmekten vazgeçen gruplara da esprili bir şekilde "korkak" benzetmesinde bulunmuştu.

YENİ GRUPLAR DUYURULDU

Organizatörler, bu grupların iptal kararları almamaları için birçok imkan sunduklarını, ama yine de fikirlerini değiştiremediklerini bildiriyor. Bu sebeple de bu iki grup yerine Headbangers' Weekend'te Kalmah, Orphaned Land ve Haggard sahne alacak. Daha önce duyurulan Testament, Abbath ve Eluveitie de müzikseverlerle buluşacak.

Son Dakika Dünya Dünyaca Ünlü İsimler Türkiye'ye Gelmekten Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kerim: milyonlar yaşıyor bu güzelim Türkiyemde. bunların sevenleri çoktur belki ama adamlar hesaba almıyo sevenlerini konseri iptal ediyor tırsıyor ,millette bunları dinliyor bayılıyolar halen yazıkkk. 1 5 Yanıtla
  • Assad: Atatürk havaalanına değilde Çorluya inseyidi uçakları belki gelirlerdi))) 1 0 Yanıtla

Advertisement