Dünyaca Ünlü Popçu Justin Timberlake, Nusret'in Restoranında Gelen Hesabı Fazla Buldu - Son Dakika
Magazin

Dünyaca Ünlü Popçu Justin Timberlake, Nusret'in Restoranında Gelen Hesabı Fazla Buldu

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake, Nusret Gökçe'nin New York'taki et restoranına gitti. Ünlü yıldız, hesabı aşırı pahalı buldu.

02.09.2018 15:46  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Saltbae' hareketiyle dünyada adını duyuran sosyete kasabı Nusret, New York'taki restoranına müzik ve sinema dünyasından ünlüler akın ediyor. Hem damak tadına hem göz zevkine hitap eden sunumlarıyla fenomen haline gelen Nusret'in namını duymayan kalmadı. Ancak ünlü kasabın restoranında uyguladığı hesap tarifesini fazla bulanlar da var.

JUSTIN, HESABI GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Nusret'in ünlü akınına uğrayan restoranına son giden isimlerden dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, fiyatları fazla buldu. İddiaya göre yıldız popçu, hesabı görünce şok oldu. Parayı kuruşuna kadar ödedi ama tepkisini dile getirmeden de duramadı. Bu haber Amerika'daki bazı internet sitelerinde yer aldı. Independent gazetesinin yemek eleştirmeni Robert Sietsema da "Fiyatlar şişik, porsiyonlar küçük" şeklinde tepki göstermişti .

Dünyaca Ünlü Popçu Justin Timberlake, Nusret\'in Restoranında Gelen Hesabı Fazla Buldu

Son Dakika Magazin Dünyaca Ünlü Popçu Justin Timberlake, Nusret'in Restoranında Gelen Hesabı Fazla Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (82)

  • nusretci: ben haftada bir istanbulda nusrete giderim. hic de pahali degil. burda algi operasyonu yapmayin. herkese uygun fiyatlar.. 104 284 Yanıtla nusretci: durumum tabi ki iyi. döneri yiyen belli oluyor. aclıktan nefesin kokmus. git de dişlerini fırçala. 0 0 Asgari: Gelde asgari ücretle git o restaurantlara. 0 0 ahes: herkezin bütçesi farklıdır herkez senin gibi kazanmıyodur,kimse göre ucuz kime göre pahalı bukadar düşüncesiz olmayın 0 0 Özlem: Bay nusretcı durumunuz iyi herhalde 0 0
  • ZapatA: yapıştır Nusret..fiyatı eleştirene bak hele..haber doğru ise Nusretin etini yesinler :) 216 103 Yanıtla
  • İntikam : Nusret tek başına doların intikamını alıyor galiba :) 52 10 Yanıtla
  • tarık soylu: Nusret bance doğru yolda 37 17 Yanıtla
  • DALIR: Amerikalı ise hesabı 6.5 kat alın. Dolar gibi düşünün. 38 15 Yanıtla
  • Mert: Ula adam hic yoktan tepki gostermis pahali diye bizimkiler susup konusmuyor bile herseye deli gibi zam geldi 3.5 tl lik salca bile 7 tl olmus .dd helal olsun adama. 44 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement