Dünyaca ünlü sahilimizde "Çok fazla normalleştik" dedirten görüntüler - Son Dakika
Yaşam

Dünyaca ünlü sahilimizde "Çok fazla normalleştik" dedirten görüntüler

1 Haziran'dan itibaren normalleşme sürecine giren Türkiye'de dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde "Çok fazla normalleştik" yorumunu yaptıran görüntüler meydana geldi. Vatandaşlar sosyal mesafe kuralını unutarak denize girdi.

11.07.2020 14:54  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da hafta sonu hava sıcaklığı 39 dereceyi bulunca tatilciler dünyaca ünlü sahile akın etti. Yoğunluktan dolayı kimi zaman sosyal mesafe kuralı çiğnenirken, oluşan tabloya da tatilciler, "Çok fazla normalleştik" yorumunda bulundu.

Öğle saatlerinde hava sıcaklığının ve nem oranının 39 derece olarak ölçüldüğü kentte, deniz suyu sıcaklığı ise 30 dereceyi buldu. Hafta sonunda sıcaktan bunalan tatilciler ve vatandaşlar, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Dünyaca ünlü sahilde 'çok fazla normalleştik' dedirten görüntüler

KİMİ VATANDAŞLAR SOSYAL MESAFEYİ UNUTTU

Yakıcı güneşten korunmaya çalışanlar genelde şemsiyelerin altına sığında, vatandaşların çoğunluğu ise denize girerek serinlemeye çalıştı. Oluşan yoğunluk sonucu deniz ve sahil kısmında bazı vatandaşların sosyal mesafe kuralına uyduğu, kimilerininse sosyal mesafeyi unuttuğu gözlendi. Sahilde ve şezlonglarda güneşlenen çoğu tatilcinin de maske takmadığı görüldü.

Dünyaca ünlü sahilde 'çok fazla normalleştik' dedirten görüntüler

Sahilde deniz keyfi yapan Adil Gürbüz, sahildeki yoğunluğun ölen saatlerinde arttığına işaret ederek tedbirli davrandıklarını belirtti. "Mümkün olduğunca mesafeyi uzak tutuyoruz" diyen Gürbüz, şemsiyeler arasında alınan mesafe kuralının yerinde olduğunu söyledi.

"ÇOK FAZLA NORMALLEŞTİK"

İzmir'den ailesiyle birlikte tatil için Antalya'ya gelen Evrim Başaran, kenti çok beğendiğini ve denizine hayran kaldığını söyledi. Başaran, sosyal mesafe konusunda da tedirginlik yaşadığını dile getirerek, "Çok kalabalık. Mesafeyi koruyamıyoruz diye düşünüyorum. Dikkat edilmeli. Normalleşme süreci diye çok fazla normalleştik. Mümkün olduğunca kişisel temizliğe dikkat etmeliyiz" diye konuştu.

Dünyaca ünlü sahilde 'çok fazla normalleştik' dedirten görüntüler
Dünyaca ünlü sahilde 'çok fazla normalleştik' dedirten görüntüler
Dünyaca ünlü sahilde 'çok fazla normalleştik' dedirten görüntüler
Dünyaca ünlü sahilimizde "Çok fazla normalleştik" dedirten görüntüler
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Dünyaca ünlü sahilimizde 'Çok fazla normalleştik' dedirten görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Nerde adalet: Benim anlamadığım niye kimse buradaki yakınlaşmaya birşey demiyorda, asker uğurlamasına veya cenaze törenlerine gidenlere veya da anne babasının elini öpmeye gidenlere "aman hastalık var bulaşır" diye laf yapıyor 4 0 Yanıtla
  • tunç06: TAM BİR CAHALET ...BİR YIL TATİL YAPMASANIZ NE ÇIKAR?? TATİL AYAKLANMALIYDI ? UYGULAMA SIFIR İNŞ. SONUÇLARI KÖTÜ OLMAZ.BEYİN VAR AMA AKIL YOK İÇİNDE BU İNSANLARIN. 2 1 Yanıtla
  • Âhd : Bunlar niye maske takmıyor 3 0 Yanıtla
  • RAMAZAN: TATİL BÖLGELERİNDE VİRÜS YOK !!!! 2 0 Yanıtla
  • derbeder: e şimdi turist nasıl gelsin 1 0 Yanıtla
  • Hak Hukuk Adalet: İzin vermeseydiniz o zaman tatil beldelerine, sahilde maskeyle mi gezilir 1 0 Yanıtla
  • the end: bende bu süreç yanlış anlaşıldı :D biraz fazla normaliz sanırım 1 0 Yanıtla
  • Baki: O bolgelerde viruste tatilde. 0 0 Yanıtla
  • Kargo: Koronanın sahilde ne işi var arkadaşlar yapmayın tuzlu deniz sıcak kum bir de siz Sağlık Bakanlığından iyi mi Bileceksiniz bilim kurulundan demek ki böyle olması gerekiyor karışmayın lütfen milletin işine 0 0 Yanıtla
  • Wtf: Plajda ne işi olur corona nin.. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü
    19:43 Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü

    Yeşilova ilçesindeki otluk ve kavaklık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaklaşık 40 dönümlük arazideki ağaçlar zarar gördü.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.

  • Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi
    19:03 Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi

    Alaca Belediyesi, bayar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenledi. Cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ile birlikte yağmur duası yaptı.


Advertisement