Dünyaca Ünlü Şef Türkiye'ye Geliyor! - Son Dakika
Ekonomi

Dünyaca Ünlü Şef Türkiye'ye Geliyor!

Dünyaca Ünlü Şef Türkiye\'ye Geliyor!

Yunan Şef George Koumpouris, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarmaya geliyor.

07.11.2014 14:57  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihangir'in en başarılı lezzet duraklarından biri olan White Mill, misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor. Uzun yıllar farklı ülke mutfaklarında deneyim kazanan Yunan Şef George Koumpouris, 12-15 Kasım tarihlerinde White Mill'de lezzet şöleni yaşatmaya geliyor.

Cihangir Susam Sokağı'n sembolü olan White Mill Cafe, yeni lezzetler keşfetmeye açık olan konuklarını lezzet şölenine bekliyor. 12-15 Kasım tarihlerinde White Mill mutfağında harikalar yaratacak olan Yunan Şef George Koumpouris, sunumlarıyla çok konuşulacak. 20 yıldır dünyanın birçok ülkesini gezerek, farklı mekanlarda mutfak şefliği yapan Koumpouris, deneyimlerini White Mill mutfağında sergilemeye geliyor.

Mutfaktaki stilini; yeni, heyecanlı ve tutkulu olarak belirten George Koumpouris, farklı kültürleri lezzet ve heyecan dolu tabaklara dönüştürmeyi seviyor. Doğanın mutfağa kazandırdıklarından son derece faydalanan deneyimli şef, yerel lezzetlere ve doğal ürünlere olan hayranlığını her sunumda gözler önüne seriyor. Kaddafi Ailesi'nin özel mutfak şefliği, Yunan Olimpiyat Oyunları Başkanı Aggelopoulos ailesinin mutfak şefliği, Yunan Hava Kuvvetleri mutfak şefliği gibi önemli görevlerde bulunan Koumpouris, şuan Leto Hotel Mykonos'ta kariyerine devam ediyor. Füzyon mutfağını oldukça güzel yorumlayan ve White Mill misafirlerine özel bir menü oluşturan deneyimli şef, gurme damaklara layık sunumlarıyla büyülemeye hazırlanıyor.

Şef George Koumpouris'in White Mill için hazırladığı Yunan Füzyon Mutfağı Menüsünde; Sebzeli ve Naneli Yunan usulü Balık Çorbası, "Yunan Stili" Deniz Levreği Ceviche, Bottargalı Geleneksel Yunan Makarnası ve Melopita-Geleneksel Trivolia Peynirli ve Ballı Mikanos Tatlısı gibi çok özel lezzetler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Dünyaca Ünlü Şef Türkiye'ye Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement