Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı! - Son Dakika
Magazin

Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı!

Ünlü oyuncu Talat Bulut, dünyaca ünlü yıldız Robert Downey Jr. ile hemen hemen aynı dansı yapınca sosyal medyada gündem oldu. Talat Bulut'un paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

12.04.2019 23:58  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü yıldız Robert Downey Jr, Talat Bulut'un dansından ilham aldı. Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut o videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

SAYFASINA TAŞIDI

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut, yaptığı dansla dünyaca ünlü yıldız Robert Downey Jr'a ilham oldu. Bulut, geçen ay yaptığı dansın hemen hemen aynısını yapan ve sosyal medya hesabından paylaşan dünyaca ünlü oyuncunun gönderisini sayfasına taşıdı.

Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı!

"ABD'DE BÜYÜK BİR SALGIN BAŞLADI"

Bulut, Robert Downey Jr'ın dansıyla kendi dansını karşılaştırarak "ABD'de büyük bir salgın başladı. Talat Bulut'un dansını ünlü aktör Robert Downey Jr paylaştı" notunu paylaştı. Bulut'un göndersine yorum ve beğeni yağdı.

Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı!

Son Dakika Magazin Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hard comment!: Say say yoruldular o rezalet daha örtpas edilmez 3 1 Yanıtla
  • alper: talat bulut ne bos adamsın 1 1 Yanıtla
  • Eda: Bu secimler yeniden yapılsın bu kez acık kimse oy falan calamasın zaten ben kendi sandıgıma gidip soracagım inanıyorum bu oy çalma işine bu rezillik nedir kaç bin oy gecersiz ne rezalet skandal bu 0 2 Yanıtla
  • ADINIZI YAZINIZ.: Maltepe deki sayıma neden ara verildiğini neden belirtmiyorsunuz. 0 0 Yanıtla ....: Kavga çıkmış 0 0

Advertisement