Dünyada Tek Olacak! Kumarhanelerin Ortasında Stadyum... - Son Dakika
Spor

Dünyada Tek Olacak! Kumarhanelerin Ortasında Stadyum...

Dünyada Tek Olacak! Kumarhanelerin Ortasında Stadyum...

İspanya’nın Portekiz sınırına yakın bir yerdeki Badajoz kentinde yeni bir stadyum inşa ediliyor. Ancak bu stadyum diğer pek çok örneğinden farklı olarak dev bir kompleksin içerisinde yer alacak.

05.12.2018 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler
ABD'nin ünlü kumarhaneler kentine göndermede bulunan ve Avrupa'nın Las Vegas'ı olması öngörülen Eurovegas projesi, 3.5 milyar euroluk bedelle inşa ediliyor.
12 bin hektarlık alana yapılan projenin içerisinde oteller, kumarhaneler, alışveriş merkezleri ve golf sahaları olmak üzere pek çok farklı yapı bulunuyor. Yine bu kompleksin içerisinde 40 bin kişilik de bir stadyum inşa edildiği ortaya çıktı.
Stadyumun spor müsabakalarına ev sahipliği yapmasının yanı sıra konserler için de kullanılacağı belirtildi. Ne var ki projeyle ilgili gün yüzüne çıkan son görseller ilginç bir detayı da içerisinde barındırıyor. Eurovegas'taki stadyumun üzerinde La Liga ekibi Getafe'nin logosunun bulunduğu ortaya çıktı.
Getafe logosunun statta bulunması, Madrid ekibinin maçlara ev sahipliği yaptığı yeri değiştirip değiştirmeyeceği ve bundan böyle iç saha maçlarını bu statta oynayıp oynamayacağı sorularını beraberinde getirdi. Logonun yanlışlıkla mı stadyumun üzerine konduğu yoksa farklı bir durum mu olduğu merak konusu oldu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Dünyada Tek Olacak! Kumarhanelerin Ortasında Stadyum... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement