Dünyanın En Büyük Sosyal Medya Buluşması - Son Dakika
Eğitim

Dünyanın En Büyük Sosyal Medya Buluşması

Dünyanın En Büyük Sosyal Medya Buluşması

Social Media Week, 7-11 Şubat Tarihleri Arasında İstanbul'da Gerçekleştirilecek.

04.02.2011 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce 11 şehirde gerçekleştirilen Social Media Week buluşmasının 9-11 Şubat tarihleri arasındaki etkinliklerine İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliği yapacak.

İstanbul dünyanın en büyük sosyal medya buluşmasına hazırlanıyor… 7-11 Şubat 2011 tarihleri arasında New York, San Francisco, Roma, Paris, Toronto, Sao Paulo, Londra ve Hong Kong gibi dünyanın en önemli şehirleriyle eş zamanlı gerçekleştirilecek olan Social Medai Week'in 9-11 Şubat tarihlerindeki etkinliklerine İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Buluşmanın İstanbul ayağına Türkiye'nin en önemli sosyal medya uzmanları, sanatçılar ve öğretim görevlileri konuşmacı olarak katılacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı Social Media Week İstanbul Buluşması'ndaki konferanslarda 'sosyal medya ve dijital ekonomi, sosyal medyada siyaset mümkün mü?', 'sosyal medyanın karanlık yüzü, sosyal medya gazeteciliği öldürüyor mu?', 'kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve sosyal medya', 'Ekşi Sözlük yazarlarının gözünden sosyal medya' ve 'Ekşi Sözlük' gibi birbirinden farklı ve ilginç konular ele alınacak.

9-11 Şubat tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde gerçekleşecek konferanslarda İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Doç. Dr. Aslı Tunç, Özgür Uçkan, Yrd. Doç Dr. Okan Tanşu, Prof. Dr. Haluk Şahin, Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Yrd. Doç. Dr. Tolga Tüzün, Yrd. Doç. Dr. Leyla Keser, Prof. Dr. Barış Yılmazsoy, Hayko Cepkin, Serdar Cevher, Kirby Koo (Facebook), Serhad Bolukcu (Facebook), Lissya Alalu (Facebook), Arda Kutsal (Webrazzi), Başak Purut, Serhat Ayan, Kürşat Başar, Kaan Sezyum, Yasin Becni, Tuğrul Sevim, Nilay Erdem gibi Türkiye'nin önde gelen isimlerinin yanı sıra Zaytung yazarları, Ekşi Sözlük yazarları, Facebook, Bobiler.org gibi internet sitelerinden de konuşmacılar yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Dünyanın En Büyük Sosyal Medya Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement