Dünyanın En Güçlü Silahı Haarp Kıyamet Projesi - Son Dakika
Genel

Dünyanın En Güçlü Silahı Haarp Kıyamet Projesi

HAARP,Sırp asıllı Ünlü Amerikalı mucit Nikola Tesla'nın temellerini kurmuş olduğu bir teknoloji.Sonrasında bunu geliştirmek de Amerika'ya kalmış.

15.06.2017 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAARP,Sırp asıllı Ünlü Amerikalı mucit Nikola Tesla'nın temellerini kurmuş olduğu bir teknoloji.Sonrasında bunu geliştirmek de Amerika'ya kalmış.Günümüzde HAARP; ABD Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen bir çalışma.İçinde yaşadığımız zamanın en üstün "HARP" teknolojisi olarak da görebileceğimiz bu teknoloji, elektromanyetik sinyallerle çok büyük enerjileri kontrol etme mantığı üzerine kurulu.Türkçe karşılığı Yüksek Frekans Aktif güneşsel Araştırma Programı olan bu sistem ; yüksek enerjiler kullanarak aktif ve güçlü radyo dalgaları oluşturmakta.1997 yılında projenin son safhası tamamlandığında,3 milyar wattlık bir güçten fazla enerjiyi atmosferin üst katmanlarına yaymak için dizayn edilmiş güçlü bir verici inşa edilmişti.Proje dünyanın en büyük "iyonosfer ısıtıcısını" içeriyordu ve iyonosferin ısıtılması yoluyla VLF yani "çok düşük frekans" dalgaları üretilmekteydi.Bu amaçla"yüksek frekans bazlı bir radyo vericisi" kurulmuş ve 72 fit yüksekliğinde 180 kule inşa edilmişti.

HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan belki de en önemli proje.

Atmosferdeki termonükleer araçların elektromanyetik vuruşlarını değiştirmek.

Denizaltlarında haberleşmeyi kolaylaştırmak.

Radar sistemleri geliştirmek.

Çok büyük bir bölgede ABD Ordusu dışında tüm haberleşmeyi durdurabilmek.

Çok büyük alanlarda petrol,doğalgaz ve mineral kaynaklarını tespit etmek ve yer altının tomografik haritasını çıkarabilmek.

Cruise Füzeleri gibi güdümlü silah sistemleri ile yapılacak her türlü hava saldırısında silahı ve uçakları havada imha etmek...Şeklinde ifade edilmektedir.

Ancak,Haarp projesi detayları ve işlevi hakkında gizemlerle dolu olan bir projedir… İlk günden beri bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar yürütüldü.Bu proje yıllardır özellikle iklim kontrolü ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.

Projenin karşıtlarından biri olan, ünlü jeofizikçilerden Prof.Gordon MacDonald'e göre bu teknoloji ile : İklimleri değiştirebilir, Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir, Ozon tabakası ile oynayabilir, Deprem yaratabilir, Okyanus dalgalarını kontrol edebilir, Dünyanın enerji alanları ile oynayarak, insan beynini kontrol altına alabilir, Radyasyon yaymayan termonükleer patlama oluşturabilir,dünyanın diğer ucundaki cihazları etkisiz hale getirebilirsiniz.

Moskova Devlet Üniversitesi Fizik Fakültesi profesörlerinden Georgi Vasilyev ise ABD'nin çalışmakta olduğu Alaska'daki HAARP İstasyonu'nu resmen Jeofizik ve tektonik bir silah olarak tanımlamıştır.Vasilyev: " HAARP çalıştırıldığı günden bu yana dünyanın değişik bölgelerinde iklim anormallikleri gözlenmeye başladı.Kar yağması gereken yerlerde güneş kavururken, Afrika'da kar yağışları gözlemlenmekte,bu tuhaf olgular genelde küresel ısınmaya fatura ediliyor.' demiştir.

97'den sonra başlayan testlerle birlikte Dünya üzerinde haarp çalışmaları ve deneyleri sonucu yaşandığı iddia edilen bir çok olumsuz olay bulunmakta. Bunların içinde ülkemiz açısından en dikkat çekici olanı, çok acı sonuçları olan 1999 Gölcük depremidir. İddialara göre;Amerika Haarp teknolojisini kullanarak,deprem oluşmadan elektromanyetik sinyaller göndererek tektonik katmanlar arasında artan basıncı değişik noktalardan patlatıp, boşaltmak suretiyle,olası büyük bir depremi küçük depremler haline dönüştürmenin yolunu bulmuştu. Doğa ile oyun olmaz..!

Dünyanın En Güçlü Silahı Haarp Kıyamet Projesi
Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Dünyanın En Güçlü Silahı Haarp Kıyamet Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement