Dünyaya Aksiyon Dersi Verecek - Son Dakika
Güncel

Dünyaya Aksiyon Dersi Verecek

Dünyaya Aksiyon Dersi Verecek

Türkiye'de sinema sektörü önemli atılımlar yaparken oyuncularımızda dünya piyasasına hızla açılıyor.

01.04.2013 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da büyüyen gençlerimiz, ellerine geçen imkânları da çok çalışarak başarılarıyla pekiştiriyorlar. 3 yaşında Almanya'ya giden Okitay Duanay, ilk Türk olarak Avusturya Cumhurbaşkanı Thomas Klistel'den en iyi Winnetou karakteri oyuncusu olarak Avusturya ödülüne layik görülmüştür.

Dünya film piyasasında, hızla büyüyen bir değer olma hedefiyle emin adımlarla ilerleyen Okitay Duanay, "Stunt-Fighter Akademi İstanbul" adı altında, oyunculara aksiyon sahneleri için özel bir eğitim verecek okul açma girişimlerine başladı. Okitay Duanay, " Açacağımız Akademide oyuncuları, film projelerinin senaryolarına göre eğiterek hazırlayacak ve koreografiler ile birlikte koordinasyonlar sunacağız, dünyanın birçok ülkesine de ekibimizi göndereceğiz." dedi. "Aksiyon dalında yok yok. Yakında İstanbul'da akademimizi açacağız ve film sektörüne önemli bir hizmet sunacağız" dedi.

Avrupa'da büyük ilgi gören akademi için 1000 kişinin üzerinde öğrenciden başvuru aldıklarını söyleyen Okitay Duanay, "Ülkemizde de yoğun bir talep olacağına inanıyorum" dedi. Türk izleyicisinin de tanıdığı Okitay Duanay, Cem Yılmaz'ın "Yahşi Batı" isimli filminde danışman ve misafir oyuncu olarak yer aldı. Ekranların sevilen dizi filmi "Kurşun Bilal" ile dizi film izleyicisiyle buluşan sanatçı, 3 Cola Turka reklam filminde de başrol oynadı. TMC Yapım Şirketinin üstlendiği "KARAOĞLAN" isimli sinema filminde "Prens Caganbay" karakterini canlandırırken, yapımda aksiyon sorumlusu, koordinatör ve koreografi eğitmenliğini de üstlenmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaya Aksiyon Dersi Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement