Dur İhtarına Uymayan Şahıs Böyle Kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Dur İhtarına Uymayan Şahıs Böyle Kaçtı

Dur İhtarına Uymayan Şahıs Böyle Kaçtı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde dur ihtarına uymayarak kaçan şahısla jandarma ekipleri arasında yaşanan kovalamacanın görüntüleri ortaya çıktı.

14.06.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde dur ihtarına uymayarak kaçan şahısla jandarma ekipleri arasında yaşanan kovalamacanın görüntüleri ortaya çıktı.

Jandarma ekiplerinin piyasaya sahte para sürmeye çalıştığı gerekçesi ile takibe alarak Lüleburgaz'a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde durdurduğu M.Ç. idaresindeki 39 LD 061 plakalı araçta yapılan aramada sahte olduğu değerlendirilen 30 bin Amerikan doları ele geçirilmiş, bu esnada bir boşluktan yararlanan M.Ç. bir anda aracına binerek jandarma ekiplerinin elinden kaçmıştı.

Büyükkarıştıran jandarmasının olayı bildirdiği Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı Ulaş Karakol Komutanlığı ekiplerince Misinli Mahallesi mevkiinde kontrol noktası oluşturularak aracı takibe almış, jandarma ekiplerinin dur ikazına uymayan ve aracı jandarma ekiplerinin üzerine süren şahıs, aracın lastiklerine açılan ateş sırasında seken mermilerden birinin omzuna isabet etmesi sonucu vurularak yakalanmıştı.

Yaralı olarak yakalanan sürücü M.Ç, Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Şahısla jandarma arasında yaşanan kovalamacanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, jandarma ekiplerinin önünde seyreden M.Ç., idaresindeki araçlara yavaşlayarak duracak gibi yapmasına karşın jandarma ekiplerinin yanına geldiği esnada hızlanarak olay yerinden kaçıyor. Aracı bir süre yaya olarak takip eden jandarma ekipleri de daha sonra aracın peşine düşüyor. Yaşananlar ve olay anında çevrede bulunanların panik anları güvenlik kameralarına anbean yansıyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dur İhtarına Uymayan Şahıs Böyle Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement