Durmuşoğlu: "Bu Güzel Ülkeyi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız" - Son Dakika
Politika

Durmuşoğlu: "Bu Güzel Ülkeyi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu “Türkiye ekonomisi için felaket senaryoları yazanlar, terör örgütlerini kullanarak huzurumuzu bozmaya çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye istikrarla büyüyecektir” dedi.

03.11.2017 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu "Türkiye ekonomisi için felaket senaryoları yazanlar, terör örgütlerini kullanarak huzurumuzu bozmaya çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye istikrarla büyüyecektir" dedi.

Durmuşoğlu, 3 Kasım 2002 seçimlerinin üzerinden bugün itibariyle 15 yıl geçtiğini, bu süre zarfında millet ile omuz omuza her alanda çok büyük mücadeleler verdiklerini ve 15 yıl önceki heyecanlarından en küçük bir eksiklik olmadan, ilk günkü aşkla, 2023 yılı için önlerine koydukları hedeflere doğru emin adımlara ilerlediklerini söyledi. Durmuşoğlu, "Geldiğimiz noktada Türkiye 863 milyar dolara ulaşan milli geliriyle dünyanın 17, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi konumundadır. 2002 yılında 3 bin dolar civarındaki kişi başı milli gelirimiz, bugün 11 bin dolara yaklaşmıştır. Hedefimiz ülkemizi üst gelir grubu ülkeleri arasına sokmaktır, bunu başaracağımızdan da en ufak kuşkumuz yoktur. Türkiye ekonomisi için felaket senaryoları yazanlar, terör örgütlerini kullanarak huzurumuzu bozmaya çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye istikrarla büyüyecektir. Bugün 15 ilimiz 1 milyar doların üzerinde tek başına ihracat yapar seviyeye gelmiştir. İnanıyoruz ki bu illerimizin sayısı da, ihracaat rakamlarımız da Türkiye düşmanlarını üzecek seviyede artacaktır. Bu güzel ülkeyi hak ettiği yere taşıyacağız" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Durmuşoğlu: 'Bu Güzel Ülkeyi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement